És akkor a boomerek elmentek Halestorm+Black Veil Brides koncertre az Arénába

A helyzet az, hogy úgy mentünk a koncertekre, hogy vajmi keveset tudtunk a fellépőkről. Még én voltam a legtájékozottabb, de az én ismereteim is csak mintegy öt-hat napra nyúltak vissza. Vagyis a látott két együttesre majdnem szüzen mentünk mind a négyen: a feleségem és én, valamint barátom és a Koncert.hu szerkesztője. (Közöltünk mi már róluk mindenféle híreket, de a zene valójában még nem volt meg, a munkamegosztásnál nem nekem jutottak ezek a bandák, sorry – aszerk.)

HAlestorm, BVB
A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

2023 őszén európai turnéra indul a zenekar, melynek budapesti megállója november 20-án lesz a Budapest Arénában.
 
A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge

A nagy hangok estéje: Mammoth WVH, Halestorm, Alter Bridge

Metálarcokkal teli, többszörösen is nagyon hangos estét töltöttünk 15-én az Arénában. Három különböző, de mégis hasonló zenekar tüzelte fel a lassan, de biztosan egyre nagyobb számban megjelenő közönséget.
 
 
Fotó: Halestorm/Fb

Halestorm – Back From The Dead

Ez a címe az amerikai Grammy-díjas hard rock banda ötödik stúdióalbumának. A Halestorm 2022. november 14-én lép fel a Budapest Arénában.
 
Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm– Mammoth WVH

Földrengető rock & roll az Arénában: Alter Bridge – Halestorm, Mammoth

Ezen a télen visszatérünk Európába barátainkkal, a Halestorm és a Mammoth tagjaival. Földrengető rock & rollra lehet készülni, ami este 11-ig tart majd. Ne hagyd ki!” – üzente a rajongóknak Myles Kennedy.
 
Így lehet túszokat szabadítani tűsarkúban: a Halestorm nem fogja vissza magát

Hogy lehet túszokat szabadítani tűsarkúban? A Halestorm megmutatja

Megjelent a Halestorm legújabb videója “Vicious” című dalukhoz, mely a 2018-as, azonos nevű lemezükön található. Hát, Lzzy Hale énekesnővel nem szívesen találkoznánk egy sötét utcában...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek