A HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztője lett a Hangfoglaló új vezetője

2021/03/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A 2015-ben létrejött, majd 2018-ban részben megújított, 2020 eleje óta pedig Bali Dávid által vezetett Kollégium mandátuma február végén lejárt. Az összesen 9 alprogrammal működő testület új tagjainak névsora március 19-én került ki az NKA oldalára.

Fotó: Hangfoglaló
"Minden generációnak kell a saját maga zenéje. Ha meg is újul a műfaj, lényegében ugyanazt játssza mindenki, mégis pont annyival másképp, hogy az az épp aktuális korosztályhoz szóljon. A rockzene önmagát tartja fenn, tehát hülyeség a rock haláláról beszélni" – mondta Cselőtei László a  Rockstar magazinnak.
A Programirodán dolgozó kollégák közül a közelmúltban távozott Bajnai Zsolt igazgató, Boross Zoltán irodavezető és Bali Dávid HOTS vezető.
A Hangfoglaló Programiroda, amely az NKA Kollégiumának operatív szolgáltató egységeként működött az elmúlt években (magában foglalva a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportirodát) a következő  felállásban folytatja munkáját.

A Kollégium új vezetője Cselőtei László, zenei újságíró, szövegíró, grafikus, zeneipari vállalkozó lett, a legtöbben talán a hazai rock-metal színtér meghatározó médiuma, a HammerWorld Magazin alapító-főszerkesztőjeként ismerhetik.

"Természeti katasztrófa áldozataivá váltunk, és miközben, ha bárhol az országban földrengés miatt zárt volna be egy üzem, rengetegen segítettek volna, mi egyelőre nem érezzük a társadalmi szolidaritást"nyilatkozott a Népszavának júliusban Podlovics Péter.

A Kollégium további tagjai:

  • Berta Zsuzsa, az A38 Hajó Budapest marketing vezetője,
  • Dénes Adél, a Petőfi Irodalmi Ügynökség keretein belül működő HOTS és Hangfoglaló Programiroda szakmai programigazgatója, az Anna & the Barbies volt menedzsere,
  • Podlovics Péter koncertszervező, menedzser, az XLNT Booking & Records ügyvezetője, a Quimby ex-menedzsere, illetve az Ivan and the Parazolt, az Európa Kiadót, Ripoff Raskolnikovot és Little G. Weevill-t képviselő menedzseriroda vezetője, és maga
  • Little G Weevil (Szűcs Gábor), blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer.

 

NKA, Hangfoglaló Program, elnökség, Podlovics Péter, Cselőtei László

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek