A járvány közepén nyílt lemezbolt a Corvin negyedben

2020/11/22  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Azoknak, akik eddig neten rendeltek tőlük, ismerős lehet a név: november elején nyílt meg az Üllői út-Kinizsi utca sarkán az MG Records, az ország jelenleg legnagyobb lemezboltja. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzák – kicsiknek és nagyoknak egyaránt

 A járvány közepén nyílt lemezbolt a Corvin negyedben

Ami ultra jó benne, hogy a zenei kiadványok nagy részét közvetlenül a produkciót létrehozó kiadótól, illetve művésztől szerezik be, így megeshet, hogy az átlagos bolti áraknál 10-15%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a kedvenc zenédhez.

Nagy bátorság elindulni pont most, a pandémia kellős közepén, amikor azt sem lehet tudni, mi meddig lehet nyitva, de egy jól bejáratott webáruházzal a háta mögött a lemezbolt biztos lábakon áll, s ha valakinek fontos kézbe vennie a cédét/dévédét/bakelitet, mielőtt megveszi, annak most már lesz erre módja, ha a körülmények engedik, és még egy kávét is ihat.

Az efféle hírek is megerősítenek minket abban, hogy lesz ez még másképpen is...

Mint ahogy a fotó is mutatja, kapható már náluk a most visszatérő AC/DC új albuma is, amelyről tudjuk, hogy sárga és piros színű bakelitlemezen is kiadták. Egyébként a színek és formák szerelmeseinek is érdemes végigböngészni a kínálatot :)

Kapható a lemezboltban:
ERIC CLAPTON - CROSSROADS GITÁRFESZTIVÁL 2019.
Közel négy órányi anyagot rögzítettek tavaly azon a jótékonysági zenei fesztiválon, ahol Eric Clapton, a világ egyik legkiválóbb blues/rock gitárosa adományokat gyűjtött az általa 1997-ben létrehozott Crossroads Centre Egészségügyi Központ javára, ahol elsősorban alkohol- és drogfüggőket kezelnek. A Lassúkezű csaknem 50 éve gyilkolja szegény seriffet :)
PINK FLOYD - DELICATE SOUND OF THUNDER
Delicate Sound of Thunder egy dupla koncertlemez a David Gilmour által vezetett Pink Floydtól. A felvételek a Long Island-i Nassau Coliseumban készültek, öt előadás anyagából 1988 augusztusában. (Roger Waters 1985 decemberében lépett ki a zenekarból.) Most remastered verzió kerül kiadásra.
S hogy ne gondolja senki azt, hogy csak a rock/blues/bármi nagy klasszikusaival foglalkoznak: a BTS új albuma pillanatok alatt elfogyott náluk...

 

 

MG Records, lemezbolt

 

 

Szólj hozzá!


Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén,...

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem fogják beengedni a holland fesztiválokra azokat, akiknek nincs oltásuk

Amennyiben a koronavírus elleni vakcina széles körben elterjedt lesz Hollandiában, a fesztiválok és koncerthelyszínek meg kell, hogy különböztessék azokat, akiket már beoltottak a koronavírussal szemben azoktól, akiket még nem – arja sajtóértesülésekre hivatkozva a Portfolio.

Nemzetközi kollab a tiltakozó lengyel nők támogatására

Ahogy a lengyel nők utcára vonulnak, hogy kifejezzék tiltakozásukat az extrém szigorú abortusztörvény módosítás kapcsán, a Kelet-Európai Zeneakadémia (Eastern European Music Academy) kurzus három résztvevője, a lengyel Karo Glazer, a magyar Zsüd és az észt Britt Randma közös dalt készítettek szolidaritásuk és támogatásuk...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek