A német banda megmutatja, hogy kellene koncertezniük most a zenekaroknak

2021/02/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A német duó egy furgont alakított klubbá, amelyben egy-egy rajongó előtt rendeznek koncerteket – számolt be a Travelo. Az egy szál rajongós buliban nem nagyon látunk fantáziát, inkább csak marketing, de a folytatásban már többet.

A fotó illusztráció!

Náluk úgy megy a "koncert", hogy a néző beül a furgonba, ők meg egy függönnyel elválasztva zenélnek neki. Hát, szerintünk ennek sem sok értelme van, annak viszont igen, hogy azokhoz szeretnének így eljutni, akik normál időkben is nehezebben jutnak szórakozási és kulturális lehetőségekhez, ezért a falvakat járják, és megállnak a házak előtt, hogy az ott lakóknak játsszanak... (via Travelo)

A zenekart egyébként úgy hívják, hogy MILLIARDEN :D

 

 

Tök jó. A magyar zenekarok is furgonba pattanhatnának, aztán itt-ott megállnának pár szám erejéig. Nem csak a falvakban, hanem a nagyobb városokban is. Ha nem hirdetik meg előre, mint ahogy New Yorkban csinálják, nem lennének többen a (szabad)téren, mint az egy időben egy szupermarketben tartózkodók... Mindenkinek jobb lenne a hangulata: a zenekarnak és az embereknek is, később meg lehetne "kalapozni": akinek bejött a dolog, megdobhatná őket egy kisebb összeggel, a sok kicsi meg sokra menne... Már egy furgon előtt is szívesen csápolnánk... Az élmény szempontjából sokkal több értelme van egyetlen ilyennek, mint több száz raktárkoncertnek.

Az online buliból már mindenkinek elege van, úgy tűnik, a Facebooknak is... S amíg májusban életidegennek tűntek az autós koncertek, valljuk be, ma már nem nagyon rinyálnánk, ha a határban megrendeznének egyet-egyet. Nem most találtuk fel a sapnyol viaszt: Szegeden néha körbejár a musical-villamos, és a karantén idején is rendeztek afféle platós koncerteket és zenélő autók is járták a várost.

Most már mindenki eléggé rottyon van – kéne valamit tenni, mozdulni, srácok – a live stream már nem lépi át a küszöböt, és néha tényleg ultra sz@r kedvünk van... Nektek?

koronavírus, oltás, covid, korlátozások, koncert, minikoncert, furgon, turnébusz, Milliarden

 

 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek