A világ egyik leggyűlöltebb embere a legnézettebb

2020/06/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Miután beszámoltunk arról, hogy vádalkuval megúszott 47 év börtön, s a koronavírus miatt (...) kiszabadult a börtönből, még megmutattuk Tekashi 6ix9ine "visszatérő" klipjét, aztán úgy döntöttünk, többet nem szólunk arról a bűnözőről, akit többek között kiskorúak molesztálásával is vádoltak.

A világ egyik leggyűlöltebb embere a legnézettebb

Amellett viszont elég nehéz elmenni, hogy ezt a klipet eddig 350 MILLIÓAN nézték meg... Két héttel a GOOBA megjelenése után a 6ix9ine azt üzente az Instagramján,  hogy következő kislemeze és videója „beszakítja az internetet”. Ki is jött egy beszédes című kollabbal, amely ezidáig "csak" százmilliós nézettségnél jár.

A szakma egy része háborog, Snoop Dog például azt mondta "Meg kell állítaniuk ezt a patkányt", mások úgy vélekednek, tényleg szaralak, de amit előadóként művel, azért respect, a rajongói meg úgy vannak vele, hogy na, ő aztán megmutatta a világnak honnan lehet felállni és egyébként is: vicces troll, a dolog nem zenei vonatkozását a szakértők úgy értékelik, ebben jelenik meg a társadalom aranyhal-memóriája – megint mások, az igazi nagy játékosok pedig nyilván látják benne az üzletet, és ilyen mutatók mellett ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Olyan vélemény is világot látott, hogy amíg a 24 éves srác a figyelem középpontjában ugrál, addig nem lövik le... Már pedig ez azért elő szokott fordulni az amerikai rappereknél. De ha az utóbbi kettőt összekötjük: 6ix9ine azt nyilatkozta, hogy ő a konkrét bűncselekményekben nem vett részt, az volt a "feladata",  hogy rapperként pénzt szerezzen a bandának. Szóval, ha ezért hagyták életben, bejött a számításuk.

Percember – vélekednek róla mások, és hozzáteszik: akkor van baj, ha ezt a beszélgetést egy év múlva is folytatjuk...

Hogy még maradt némi józan ész a világban, arról az az eset tanúskodik, hogy a rapper 200 000 dollárt próbált adományozni a No Kid Hungry amerikai gyermekszegénységgel foglalkozó jótékonysági szervezetnek, akik elutasítoták az adományt azzal, hogy „tevékenysége nem egyezik küldetésünkkel és értékeinkkel”.

(nme)

 

 

Tekashi 6ix9ine, Snoop Dogg, rapper, bűnöző

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek