Apropó: Depeche Mode...

2018/07/02  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A fanatikus rajongók – akik bizonyára ott voltak Sopronban is – örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The 12″ Singles és az A Broken Frame – The 12″ Singles megjelenésével.

Fotó: Depeche Mode

A wave pop, a dance, a rock, a blues és az elektronikus zene elemeit mesterien keverő banda jövő felé tekintő, érzelmes hangzásvilága a 12” vinyl-ek segítségével új szintre lépnek – a kiváló hangzás és a mélyebb groove-ok a klubok DJ-ire és a rajongókra egyaránt nagy hatást gyakorolnak majd, hiszen a 12” vinyl valódi audiofil-hangminőséget tesz lehetővé, ráadásul megjelenését tekintve is erőteljes vizuális hatással bír.

A box setek borítóját az eredeti megjelenések inspirálta street art ikonográfiák alkotják, míg a vinyleken az eredeti single-ök grafikája jelenik meg.

“Remek, hogy ismét meg tudjuk osztani ezeket a dalokat a régi és az új rajongókkal, azon a módon és minőségben, ahogy eredetileg elterveztük. Reméljük, ugyanannyira élvezitek majd őket, mint amennyire mi” – nyilatkozta a zenekar.

A Depeche Mode jelenleg is a Global Spirit Tour turnéjával járja a világot, mely 2017 májusában indult, és július végén ér véget. A körút alatt a banda több, mint 3 millió rajongó előtt játszott – hazánkba pedig kétszer is eljutottak idén.

A banda 14 stúdióalbummal büszkélkedhet, melyek közül a legfrissebb, a Spirit 2017 márciusában látott napvilágot, és rögvest a Billboard 200 5. helyén debütált. Több mint 100 millió eladott lemezzel a hátuk mögött megérdemlik a Q Magazine véleményét:

“ők a legnépszerűbb elektronikus banda, akit a világ valaha ismert.”

 

Depeche Mode, bakelit, Global Spirit Tour

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek