Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

2023/07/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Coldplay 2023-as telt házas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 június – július-augusztusára. A megállók között ott van Görögország, Románia és Finnország, valamint az első római koncertjük 2003 – és az első budapesti 2008 óta.

Az Év Turnéja Budapestre jön – 16 év után visszatér a COLDPLAY

A Music Of The Spheres világkörüli turné 2022 márciusában megtartott első koncertje óta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – többet, mint bármelyik turné az elmúlt 2 évben. A show a rajongóktól és a kritikusoktól is remek kritikákat kapott, és olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Kedvenc Turnézó Művész díja, vagy az Év Turnéja.

 

Az újonnan bejelentett koncertek:

2024 JÚNIUS

8: Athén - Olympic Stadium
12: Bukarest - Arena Națională
16: Budapest - Puskás Aréna
22: Lyon - Groupama Stadium
23: Lyon - Groupama Stadium

 2024 JÚLIUS

12: Róma - Stadio Olimpico
13: Róma - Stadio Olimpico
20: Düsseldorf - Merkur Spiel-Arena
21: Düsseldorf - Merkur Spiel-Arena28: Helsinki - Olympiastadion

 2024 AUGUSZTUS

15: München - Olympiastadion
17: München - Olympiastadion
21: Bécs - Ernst-Happel-Stadion
22: Bécs - Ernst-Happel-Stadion
29: Dublin - Croke Park
30: Dublin - Croke Park

A Coldplay azt is bejelentette, hogy egy későbbi időpontban, korlátozott számban úgynevezett Infinity jegyeket hoz forgalomba a koncertekre. Az Infinity jegyek minden Coldplay koncertre kaphatók lesznek, hogy a Music Of The Spheres turné elérhető legyen minden rajongó számára. Jegyenként 20 eurónak megfelelő helyi összegbe kerülnek majd. Egy vásárló maximum két ilyen jegyet vehet, és párban kell megvásárolni őket (amelyek egymás mellé fognak szólni).

A zenekar a regisztrált rajongói számára a Coldplay.com oldalon keresztül július 25-én reggel 9 órától biztosít elővásárlási lehetőséget, a Live Nation tagok július 26-án 9 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés a turné minden állomásán délelőtt 10 órakor kezdődik július 28-án, pénteken.

 

COLDPLAY, Music Of The Spheres, Puskás Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek