Az igazi ABBA-rajongót nem riasztja el egy kis eső a távtartásos buliban

2020/08/31  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a koncerten viszont nem az igazi ABBA lépett fel, hanem egy tribute show-ra gyűltek össze a nézők, akiket az eső sem tántorított el a társadalmi távolságtartással korlátozott bulizástól. Azt ne feledjük, a britek később szabadultak a karanténból.

Az igazi ABBA-rajongót nem riasztja el egy kis eső a távtartásos buliban

Jól látszik a fotókon, hogy a Scampston Hall-i buli (North Yorkshire) helyszínén kisebb-nagyobb négyzetekre (téglalapok...) osztották fel a füves küzdőteret (focipálya??? ), attól függően, hogy 2, 4 vagy 6 főre vettek jegyet a "szektorokba", amiket aztán a koncertlátogatók töltöttek meg székekkel, kajával-piával, sőt: komplett piknikkosárral. És persze rengeteg jókedvvel (meg bőséggel). Így, elsőre nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy a magyar koncertszervezők kiengednék a vendéglátást a kezeik közül, de azért tapasztalásként szívesen kipróbálnánk a dolgot, mert tuti jobb vörös borunk van, mint amit felszolgálnának :)

A hangulat állítólag még úgy is fergeteges volt, hogy a kifejezetten az ABBA-koncertre összeállított szetteket el kellett takarni az esőkabáttal, de a koncert végén – eső ide vagy oda – a bátrabbak lerántották magukról a védőburkot, és a hűvös angolok is felpattantak a magukkal hozott kempingszékekből, hogy énekelve és táncolva átlépjék az árnyékukat :)

Úgy érzékeljük, megint kezdőőőődik ez az egész, egyre-másra mondják le a zenekarok a koncerteket, érdemes lett volna egy köztes variációt is kipróbálni: félúton az autós koncert és a zsúfolt buli között.

Forrás és még több fotó itt!

 

ABBA, tribute, társadalmi távolságtartás, koncert, Nagy-Britannia

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek