Bréking: Elindult a Kádban Sztár!

2019/10/03  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Elindult a Kádban Sztár című tehetségkutató verseny, ahol olyan lelkes amatőröket keresnek, akik ki akarnak törni a zuhanykabin falai közül, és megmutatnák az országnak, hogyan énekelnek a zuhany alatt vagy akár a kádban.

Fotó: msn.com

Mi teszi a zuhanykabinokat olyan vonzóvá az amatőr vokálisták számára? – teszi fel a kérdést az msn.com. A HowStuffWorks válasza szerint a zuhanyzók számos okból inspirálják a "szólóelőadásokat". Többek között a melegvíz csobogása kizárja a zavaró tényezőket, az agyban pedig elszabadul a dopamint, ami felpörget és jó hangulatba hoz. Éneklés közben több oxigént veszünk fel, ami javítja a vérkeringést. A légzés szempontjából szinte olyan, mint egy meditáció. Egy tusolóban ráadásul a hangod gazdagabb és mélyebb, mintha a nappaliban vagy az autódban énekelnél...

A versenyzőket Király Viktor, Odett és a youtuber Zsozéatya ispirálja a jelenkezésre – a zsűrit is ők alkotják majd. Mivel a versenyt kiíró cég fürdőszoba felszereléseket forgalmaz, adja magát, hogy a zsűri által legjobbnak ítélt zuhanysztár egy komplett fürdőszobát vihet haza (mármint falak nélkül), a közönségdíjas pedig a legtöbb ♥-et begyűjtő videó feltöltője lesz, az ő nyereménye – nem, nem egy zuhanyfej – egy JBL hangszóró.

A videókat október 17-ig várják instára #kadbansztar (azért ezt egy korai órában, beragadt szemekkel keményen félre lehet olvasni – aszerk.) megjelöléssel. Nem egész estés produktumokat várnak, hanem max. egyperces videókat. S csak olyan videóval lehet nevezni, ami megfelel az Instagram közösségi irányelveinek. Értelemszerűen a pályamű és a #kadbansztar jelölés is csak akkor lesz látható az oldalon, ha nyilvános az insta profilod. Meg, ha van egyáltalán...

(Valljuk be, azért ez egy szellemes, nem mindennapi kampány :) )

További információ ITT.

A hír forrása: Kreatív.hu

 

***

De ha már a tehetségeket kutatjuk, itt van egy másik felhívás is: november 9-én ismét megrendezik a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivált, amelyre stílusbeli megkötés nélkül várják a nem hivatásos együttesek jelentkezését. A fesztiválon a legjobb 12 zenekar léphet fel, koncertjeiket Berki Tamás Máté Péter-díjas zenész, Tóth Viktor szaxofonművész, Cserteg István, a Peron Music alapítója és Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára zsűrizi majd. Az első helyezett felléphet az Öröm a zene elnevezésű tehetségkutató döntőjében, rádiós bemutatkozási lehetőséget és 100 ezer forintos hangszervásárlási utalványt kap. A második és harmadik helyezettet 70, illetve 50 ezer forintos utalvánnyal díjazzák.

Minden jelentkezőnek sok sikert kívánunk!

Kádban Sztár, tehetségkutató, Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál, Öröm a zene, NKA

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek