Menopauza 1170x180

Csövi állapota már megengedi az Alcoholt – indulhat a nyári turné

2024/06/04  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2024 februárjában életveszélyes állapotban szállították kórházba az Alcohol zenekar frontemberét, Tóth Sándor Csövit. Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy gond van, mert egy januárban kiadott zenekari közleményben bejelentették, hogy lemondják a tavaszi turnét.

Csövi állapota már megengedi az Alcoholt – indulhat a nyári turné

Csövi először még azt mesélte, hogy a vérképe alapján nincs életveszélyes állapotban, februárra azonban változott a helyzet: mint kiderült, a meglévő bajra még jött egy hashártyagyulladás, ami majdnem az énekes életébe került. 

"Először is köszönöm Mindenkinek, aki mellettem volt/van. Rengeteg ismerős, barát, zenész kolléga érdeklődött és érdeklődik a mai napig az állapotom felől. Ezek mind fontos dolgok, hálás vagyok érte. Napról napra erősebb vagyok, június elsején már megvolt az első próba is, és elhatároztuk, hogy nekiugrunk a nyári buliknak. Úgy érzem van elég erőm hozzá, az pedig az én makacs fejemnek pont elég. :) A kezelés még folyamatosan tart  – és még jó sokáig tartani is fog, hogy pontosan meddig, azt nem lehet tudni, de ezzel nem is foglalkozom, hiszen napról napra változik az állapotomban is minden. Én elég pozitív ember vagyok, tehát vagy így, vagy úgy, de meg fogok gyógyulni teljesen! :) ...ahhoz is vagyok elég makacs. :D A történtekre visszatérve...nagy megfejtése nincs a sztorinak, amit kap a szervezet, azt vissza is fogja adni, márpedig én adtam neki rendesen, most berágott rám. (haha) Lényeg, hogy minden nap rajta vagyok, hogy erősödjek, a nyári buliknak nekiugrunk, és a terveim szerint ősszel jön az elmaradt lemezbemutató turné, ami tartalmaz majd jó néhány vendéget, meglepetést... de erről majd később. Találkozzunk a nyári bulikon – és még egyszer köszönöm Mindenkinek, aki velem van! Vigyázzatok magatokra!" – üzente a zenész.

A banda tavaly ősszel ünnepelte 20 éves jubileumát, ahol sokak meglepetésére a Tankcsapda nyitotta meg az estét. Novemberben, a 20. év kapcsán egy különleges feldolgozás-lemezzel jelentkeztek a H-Music gondozásában '20 év kocsmarock' címmel, ami a hazai zenei élet 'kocsmás-bulizós' dalaiból álló összeállítást tartalmazza 'Alcoholos' stílusban.

A dalok elnyerték a rajongók tetszését, a korong hetekig a MAHASZ lemezeladási lista élbolyában tanyázott. A lemezbemutatóra azonban már nem kerülhetett sor, viszont a nyári koncerteket nem mondta le a zenekar:

 

 

Tóth Sándor Csövi, Alcohol, betegség, turné

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek