Ed Sheeran egyenlőségjelet tesz

2021/09/11  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Október 29-én jön a zenész következő érkező korongja, ami egész egyszerűen „=" (Equals) egyenlőség jelet kapta. A szimbólum-használat egyébként nem meglepő az énekes diszkográfiájában, 3. stúdióalbuma a "÷" (Divide) címet viselte.

Ez lesz Ed Sheeran új lemezének címe

A négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző elárulta a korongról, hogy az „=" egy igazán személyesre sikerült felvétel, jelentőségteli pillanatokat dolgoz fel.

„Az életem nagyon megváltozott az elmúlt években, hiszen megnősültem, apa lettem, értek veszteségek, amely témák mind megjelennek az albumon. Úgyis fogalmazhatnék, hogy ez lesz a felnőttkorom rekordja, és alig várom, hogy megosszam veletek ezt a következő fejezetet" – mesélte.

A slágerlistákat pillanatok alatt letaroló „Bad Habits" után Ed Sheeran egy vadonatúj track-kel rajzolja tovább nemsokára megjelenő stúdióalbumát, a „Shivers"-t ami magyarul borzongást jelent, már megmutattuk a FB-on. Eredetileg ez lett volna Ed első zenéje a lemezről, amit megoszt a nagyközönséggel, ám elmondása szerint:

„Míg a „Bad Habits" jól beindította a nyarat, a most debütáló szám mindig is kicsit őszi hangulatot keltett bennem, így a szeptembert tűztük ki. Remélem tetszeni fog, mert én nagyon szeretem."

A videóklipet ismét a többszörös Grammy-díjas rendező, Dave Meyers készített. A tőle megszokott, néhol kellemesen bizarr metaforikus jelenetek feldolgozzák, milyen élmény is az a bizonyos „mindent elsöprő szerelem". AnnaSophia Robb, színésznő a klip egyik főszereplője Ed mellett, aki egyébként a híres magyar rendező, Csupó Gábor filmjéből („Híd Terabithia földjére") lehet ismerős.

Ed Sheeran, Equals, új lemez

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek