Ed Sheeran egyenlőségjelet tesz

2021/09/11  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Október 29-én jön a zenész következő érkező korongja, ami egész egyszerűen „=" (Equals) egyenlőség jelet kapta. A szimbólum-használat egyébként nem meglepő az énekes diszkográfiájában, 3. stúdióalbuma a "÷" (Divide) címet viselte.

Ez lesz Ed Sheeran új lemezének címe

A négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző elárulta a korongról, hogy az „=" egy igazán személyesre sikerült felvétel, jelentőségteli pillanatokat dolgoz fel.

„Az életem nagyon megváltozott az elmúlt években, hiszen megnősültem, apa lettem, értek veszteségek, amely témák mind megjelennek az albumon. Úgyis fogalmazhatnék, hogy ez lesz a felnőttkorom rekordja, és alig várom, hogy megosszam veletek ezt a következő fejezetet" – mesélte.

A slágerlistákat pillanatok alatt letaroló „Bad Habits" után Ed Sheeran egy vadonatúj track-kel rajzolja tovább nemsokára megjelenő stúdióalbumát, a „Shivers"-t ami magyarul borzongást jelent, már megmutattuk a FB-on. Eredetileg ez lett volna Ed első zenéje a lemezről, amit megoszt a nagyközönséggel, ám elmondása szerint:

„Míg a „Bad Habits" jól beindította a nyarat, a most debütáló szám mindig is kicsit őszi hangulatot keltett bennem, így a szeptembert tűztük ki. Remélem tetszeni fog, mert én nagyon szeretem."

A videóklipet ismét a többszörös Grammy-díjas rendező, Dave Meyers készített. A tőle megszokott, néhol kellemesen bizarr metaforikus jelenetek feldolgozzák, milyen élmény is az a bizonyos „mindent elsöprő szerelem". AnnaSophia Robb, színésznő a klip egyik főszereplője Ed mellett, aki egyébként a híres magyar rendező, Csupó Gábor filmjéből („Híd Terabithia földjére") lehet ismerős.

Ed Sheeran, Equals, új lemez

 

 

Szólj hozzá!


Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek hallgatják továbbra is, jellegzetes...

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel közösen ad akusztikus koncertet.
Új koncertek