Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

2021/04/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.

Fotó: ONE OK ROCK/FB

A fiúk a brit szupersztárral, Ed Sheerannel alkottak közösen: az új dal a zenész angliai stúdiójában született meg. A tokiói banda és az énekes közti barátság egészen 2019-re nyúlik vissza, amikor Ed Sheeran felkérte a zenekart a „DIVIDE WORLD TOUR" ázsiai állomásainak megnyitására.

 

Ed Sheeran-ről sokat nem tudunk meg a közösségi oldaláról, az utolsó bejegyzése 2020. decemberi. Amit mégis hallottunk, az az, hogy közös dalt írt Amy Sharkkal, továbbá számos neves brit zenészhez hasonlóan felemelte a hangját azért, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Amúgy meg már több mint fél éve apuka, és ezek szerint a stúdiózás szintjén már visszatért másfél évre tervezett pihenőjéről.

 

 

ONE OK ROCK, Ed Sheeran, Japán, rock

 

 

Szólj hozzá!


Miért kék a mézeskalács?

Miért kék a mézeskalács?

Kérdezzétek meg Molnár Ferenc Carameltől! De mi is elmondhatjuk, hogy a mézeskalácsok azért kékek, mert ez a szín az autizmus szimbóluma.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson is dolgozott velük – most Magyarországon turnézik az aranyhangú gospelkórus

Január 13-án és 14-én Debrecenben és Budapesten ad koncertet az Európában turnézó The Golden Voices of Gospel  elnevezésű afroamerikai zenészekből és vokalistákból álló formáció, Dwight Robson baptista tiszteletes vezetésével.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.
Új koncertek