Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

2021/04/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.

Fotó: ONE OK ROCK/FB

A fiúk a brit szupersztárral, Ed Sheerannel alkottak közösen: az új dal a zenész angliai stúdiójában született meg. A tokiói banda és az énekes közti barátság egészen 2019-re nyúlik vissza, amikor Ed Sheeran felkérte a zenekart a „DIVIDE WORLD TOUR" ázsiai állomásainak megnyitására.

 

Ed Sheeran-ről sokat nem tudunk meg a közösségi oldaláról, az utolsó bejegyzése 2020. decemberi. Amit mégis hallottunk, az az, hogy közös dalt írt Amy Sharkkal, továbbá számos neves brit zenészhez hasonlóan felemelte a hangját azért, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Amúgy meg már több mint fél éve apuka, és ezek szerint a stúdiózás szintjén már visszatért másfél évre tervezett pihenőjéről.

 

 

ONE OK ROCK, Ed Sheeran, Japán, rock

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek