Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

2020/03/11  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.

Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Megtiltották a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását. Ezen rendezvények esetében a rendezők és szervezők felelőssége, hogy ne tartsák meg azokat. A döntés visszavonásig érvényesek, a következő napokban és órákban kormányrendeletek jelennek meg, amelyek egyértelműen tisztázzák a részleteket. (MTI)

A Broadway közleménye:

Tisztelt Vásárlóink!
A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében társaságunk is fontosnak tartja az általa szervezett koncertek és egyéb kulturális események kapcsán a közönség megfelelő tájékoztatását. Rendezvényeink megszervezése során elsődleges szempont az azon résztvevők biztonsága, ezért fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, továbbá megtesszük a szükséges óvintézkedéseket.

 

Figyelem! Republic 30, Apostol 50
Figyelemmel arra, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Kormány megtiltotta a 100 főnél nagyobb létszámú tömegrendezvények tartását, Társaságunk a 2020.03.14-i REPUBLIC 30 koncertet, valamint a 2020.03.20-i APOSTOL 50 koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a rendkívüli helyzet miatt elhalasztja.
 
Az új időpont a REPUBLIC 30 koncert esetében 2020. augusztus 29., szombat, az APOSTOL 50 koncert esetében 2020. augusztus 28., péntek.
 
A két rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!
Hivatkozva a www.broadway.hu weboldal Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakra: https://broadway.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek
„14. Amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, járványügyi hatósági határozat vagy intézkedés, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Vásárló, illetőleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt. Amennyiben a fent felsorolt körülmények következményeképpen egy Rendezvény lemondására kerül, erről a Szolgáltató a lehető leghamarabb értesíti a Vásárlókat. Az akadály megszűnése után a Rendezvényszervező saját döntése szerint pótolhatja az elmaradt Rendezvényt, ha ezt a lemondással érintett Rendezvények száma, az akadály jellege és az érintett Vásárlók száma, valamint a Rendezvényszervező rendelkezésére álló kapacitások lehetővé teszik. A jelen pontban felsorolt okokból történő Rendezvény-elmaradás esetén a Szolgáltató a belépőjegy vételárának visszafizetésére nem köteles.”
 
A KÉT RENDEZVÉNYRE MEGVÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESEK AZ ÚJ IDŐPONTRA!
Megértésüket köszönjük!
Üdvözlettel:
Broadway Ticket Hungary Kft., mint jegyterjesztő
Broadway Event Kft., mint a rendezvények szervezője
Apostol, Republic, nagykoncert, Aréna, koronavírus-járvány

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek