Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

2022/01/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(

Fotó: Maneskin/FB

A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:

„Sziasztok, nagyon sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de az egész turnét el kell halasztanunk a járványhelyzet miatt. Sokat dolgoztunk ezért a turnéért, és minden készen állt, de sajnos az elmúlt napokban rossz híreket kaptunk a helyszínek jelenlegi lehetséges kapacitása és a lebonyolítás kapcsán. Nem tudjuk garantálni az összes fellépést úgy, hogy minden országnak saját szabályai vannak, amit természetesen be kell tartanunk, mert a koncerteket mindenki számára teljes biztonságban kell megcsinálnunk. Nagyon-nagyon sajnáljuk, és reméljük, hogy mihamarabb be tudjuk jelenteni az új dátumokat. Köszönjük a türelmeteket és támogatásotokat, ebben a helyzetben mindannyian együtt vagyunk, csak ki kell tartanunk, de visszajövünk, esküszünk, és az még jobb lesz. Szeretünk Benneteket!”

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, ami hamarosan bejelentésre kerül. Ha nem szeretnéd megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség. Jelezd a visszaváltási szándékodat a refund@funcode.hu email címen, ahol igényed beérkezte után felveszik veled a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

FIGYELEM! Annak érdekében, hogy fennmaradjon a Facebook esemény, jelenleg valótlan dátumot állítottak be!! Szólunk, ha megvan az új!

 

Rock and Roll never dies – Budapestre jönnek a hangos olasz gyerekek

 

Nem költöztetik át a Maneskin-koncertet az Arénába

 

Maneskin, turné, halasztva

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek