Gyere, mesélj: Park Reality Check

2022/03/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Park Reality Check néven indít útjára egy hétrészes minisorozatot a Budapest Park. Minden adásban egyszerre két előadóval beszélgetnek, a most megjelent első részben Giorgiot (Carson Coma) és Dzsúdlót láthatjátok.

Gyere, mesélj: Park Reality Check

A beszélgetőpartnerek kiválasztásánál fontos szerepet játszott az, hogy olyan előadók kerüljenek reflektorfénybe, akikkel a médiában talán kicsit kevésbé találkozhatunk, és akiknek a bő 40-50 perces (vagy néhol akár több mint egy órás) műsorban most mélyebben beleláthatunk az alkotói folyamatába, vagy csak úgy általánosságban a világról alkotott képébe. A párosok között vannak ezeréves cimborák, de olyanok is, akik a forgatáson találkoztak először. Bárhogyan is, a szereplőkről mind elmondható, hogy nagyon hamar megtalálták a közös hangot, és végtelen érdeklődéssel álltak egymáshoz. Ez a különleges kémia volt az alapja az őszinte, feszteles beszélgetéseknek.

A minden héten szerdán jelentkező sorozat első részében a szólóelőadóként ismert Dzsúdló és a hat fős csapatban dolgozó Giorgio (Carson Coma) ültek le - mindkét produkcióban közös, hogy viszonylag hirtelen lettek sikeresek, már második nagylemezük idején hatalmas tömegeket mozgattak meg a Parkban. Többek közt arról beszélgettek, milyen előnyei vagy hátrányai vannak a zenekari dinamikának egy szólóprodukcióval szemben, mekkora rajtuk a nyomás, hogyan dolgozzák fel a pozitív vagy negatív kommenteket és mennyire tartják magukat puha fiúknak.

A beszélgetést a Park videós formában rögzítette Bátori Gábor Jim (sinco) rendezésében, aki az utómunkában kreatív megoldásokkal, vicces képi gegekkel dobta fel a kisfilmet.

Dzsúdló 2022. április 21-én nyitja a helyszín tizenegyedik szezonját, a Carson Coma pedig 2022. június 10-én mutatja be ugyanitt nemrég megjelent új nagylemezét.

 

 

Park Reality Check, videó, Budapest Park, Giorgio, Carson Coma, Dzsúdló

 

 

Szólj hozzá!


Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a legújabb TopGun film előtt tiszteleg

Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a...

Quixotic újabb klasszikust idéz meg, és Tom Cruise után szabadon, DeLorean és KITT helyett most igazi vadászgépekkel repít minket a 80-as évekbe a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
Új koncertek