Nagyszínpad! Hazai popsztárokkal lép fel a Superar gyerekkórus az Akváriumban

Rendhagyó koncertet láthat a közönség május 23-án az Akváriumban. A hazai könnyűzene sztárjai egy nagy közös showban lépnek fel, együtt a Superar esélyteremtő zenei program növendékeivel. A különleges esemény jótékony célokat szolgál: a Superar nyári zenetáborának megvalósítását, ahol a program növendékei a Sziget nagyszínpados koncertjükre készülhetnek fel.

Fotó: Sziget Festival Official / Rockstar Photographers
A WMMD

Így jut ki Giorgio, Lil Frakk és a The Anahit a The Great Escape fesztiválra

Pontosabban: Giorgio (Carson Coma), Co Lee, Lil Frakk, a The Anahit, kristoaf, Mehringer, BÖBE és OIEE jutnak ki idén az egyik legrangosabb brit eseménysorozatra, a The Great Escape fesztiválra. De hogyan is?
 
Gyere, mesélj: Park Reality Check

Gyere, mesélj: Park Reality Check

Park Reality Check néven indít útjára egy hétrészes minisorozatot a Budapest Park. Minden adásban egyszerre két előadóval beszélgetnek, a most megjelent első részben Giorgiot (Carson Coma) és Dzsúdlót láthatjátok.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Giorgio Moroder, akit mindenki ismer, de igazán senki sem

My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio – azt hiszem, ez lehetett a múlt heti Aréna-beli koncert mottója.
 
10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

Nemrég egy másik popmágus, Quincy Jones lépett fel az Arénában, 2019. május 15-én pedig a diszkó keresztapja – vagy az elektronikus tánczene megalapítója – , a 78 éves, többszörös Oscar- és Grammy-díjas Giorgio Moroder dallamai töltik be az ország legnagyobb koncerttermét.
 
Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Vajon befelé nyílik az Akváium Lokál ajtaja?

Az Akvárium Lokálban mutatja be új lemezét a Minimyst. A közönség a most megjelent új dal kivételével már hallhatta a Befelé nyílik dalait, melyek mindegyikét eljátsszák május negyedikén. A koncerten a Summer Freeze lesz a vendégük.

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja – koncertekkel

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III. kerületi majális, az Óbuda Napja. Gyerekkoncertek, világzene, könnyűzenei produkciók szerepelnek az étlapon a képzeletbeli jó túrós csusza mellett, amiért annak idején érdemes volt Óbudára...
Új koncertek