Hajrá, magyarock! A Punnany Massif és az olimpia

2021/05/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Elindult a Magyar Olimpiai Bizottság olimpikonvagyok című Instagram-oldala. Az új felület kampányát a Punnany Massiffal, pontosabban az együttes olimpiai témájú dalával durrantották be.

Fotó: Punnany Massif FB

Ez itt lehetne a reklám helye is, de nem az Addidasnak szeretnénk hasznot hajtani, hanem az egész projektnek. Ha megnézitek a videót, nyilván mindenkinek feltűnik, hogy a srácok milyen cuccokban vannak... A klipet egyébként Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs.

Az Olimpikon vagyok Instagram-oldal célja olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik képesek inspirálni másokat a saját történetük által. A mozgalomhoz, így az élsportolók és ismert emberek köréhez bárki csatlakozhat egy megosztással. 
#olimpikonvagyok

Nem az öltöztetőjük ízlését tükrözi az outfit, hanem azt az együttműködést, amelyet a márka kötött a sportolókkal: ők öltöztetik a magyar olimpikonokat, a kollekciót tulajdonképpen a Punnany fenti klipjében (aztán élőben) mutatták be. Ennek a dolognak normál helyzetben nem biztos, hogy helyet adnánk, az tuti, hoyg a cég nevét le sem írnánk, de akkor, amikor a kényszerleállás csaknem egy évre elűzte a biztos megélhetést jelentő színpadokról a zenészeket, csak arra biztatnánk a Magyarországon megtelepedett világmárkákat, a cégeket, hogy hasonló akciókkal segítsék a zeneipar talpra állását, mert szerintünk ez egy win-win szituáció, mint ahogy az is az lenne, ha a reklámosok a magyar zenei palettáról választanának muzsikát.

A társadalmi szolidaritásra olyan nagy szükség van most, mint soha, és ebben a biztos anyagi háttérrel rendelkező cégek és márkák tudnak a legtöbbet segíteni. Az olimpia pedig nemes ügy, főleg úgy, ha meg is rendezik, úgyhogy most senki ne jöjjön most azzal, hogy a srácok eladták magukat...

A tavalyról idénre áthozott olimpia egyébként július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart. Jelen állás szerint 123 magyar sportoló utazhat Tokióba, mely versengésre a Magyar Olimpiai Bizottság 13 magyar érmet prognosztizál. Ehhez persze az is szükséges, hogy megrendezzék – a híradások szerint a japánok lelkesedése nem töretlen a témában, a sportolókra vonatkozó szigorú járványügyi szabályok mellett az már biztos, hogy külföldi nézőket nem engednek majd be az eseményre.

Így kapcsolódik össze a sport és a zene sorsa: jelenleg Magyarországon sem tudni biztosat az élő koncertek és fesztiválok indulásáról, mindenki térdelőrajtban, mint ahogy a sportolók is: de legalább a ruhájuk és a zenéjük már megvan :)

 

Punnany Massif, olimpia, Tokió

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek