Hajrá, magyarock! A Punnany Massif és az olimpia

2021/05/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Elindult a Magyar Olimpiai Bizottság olimpikonvagyok című Instagram-oldala. Az új felület kampányát a Punnany Massiffal, pontosabban az együttes olimpiai témájú dalával durrantották be.

Fotó: Punnany Massif FB

Ez itt lehetne a reklám helye is, de nem az Addidasnak szeretnénk hasznot hajtani, hanem az egész projektnek. Ha megnézitek a videót, nyilván mindenkinek feltűnik, hogy a srácok milyen cuccokban vannak... A klipet egyébként Miki357 rendezte, és a zenekar mellett olyan élsportolók tűnnek fel benne, mint Kozma Dominik, Kovács Saci, Kazi Tamás, Szilágyi Liliána, Márton Anita, Szabó Gabi vagy Baji Balázs.

Az Olimpikon vagyok Instagram-oldal célja olyan ismert és hétköznapi emberek bemutatása, akik képesek inspirálni másokat a saját történetük által. A mozgalomhoz, így az élsportolók és ismert emberek köréhez bárki csatlakozhat egy megosztással. 
#olimpikonvagyok

Nem az öltöztetőjük ízlését tükrözi az outfit, hanem azt az együttműködést, amelyet a márka kötött a sportolókkal: ők öltöztetik a magyar olimpikonokat, a kollekciót tulajdonképpen a Punnany fenti klipjében (aztán élőben) mutatták be. Ennek a dolognak normál helyzetben nem biztos, hogy helyet adnánk, az tuti, hoyg a cég nevét le sem írnánk, de akkor, amikor a kényszerleállás csaknem egy évre elűzte a biztos megélhetést jelentő színpadokról a zenészeket, csak arra biztatnánk a Magyarországon megtelepedett világmárkákat, a cégeket, hogy hasonló akciókkal segítsék a zeneipar talpra állását, mert szerintünk ez egy win-win szituáció, mint ahogy az is az lenne, ha a reklámosok a magyar zenei palettáról választanának muzsikát.

A társadalmi szolidaritásra olyan nagy szükség van most, mint soha, és ebben a biztos anyagi háttérrel rendelkező cégek és márkák tudnak a legtöbbet segíteni. Az olimpia pedig nemes ügy, főleg úgy, ha meg is rendezik, úgyhogy most senki ne jöjjön most azzal, hogy a srácok eladták magukat...

A tavalyról idénre áthozott olimpia egyébként július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart. Jelen állás szerint 123 magyar sportoló utazhat Tokióba, mely versengésre a Magyar Olimpiai Bizottság 13 magyar érmet prognosztizál. Ehhez persze az is szükséges, hogy megrendezzék – a híradások szerint a japánok lelkesedése nem töretlen a témában, a sportolókra vonatkozó szigorú járványügyi szabályok mellett az már biztos, hogy külföldi nézőket nem engednek majd be az eseményre.

Így kapcsolódik össze a sport és a zene sorsa: jelenleg Magyarországon sem tudni biztosat az élő koncertek és fesztiválok indulásáról, mindenki térdelőrajtban, mint ahogy a sportolók is: de legalább a ruhájuk és a zenéjük már megvan :)

 

Punnany Massif, olimpia, Tokió

 

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek