Menopauza 1170x180

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

2024/05/18  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

A május 23-án zajló második élő elődöntő után eldől, hogy a 6 döntős közül ki lesz a fellépő. A Műegyetem rakparton a pályázat győztese és a Tankcsapda mellett a kaliforniai Ugly Kid Joe, az AK26 és Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. is fellép.

A hat döntős:

  • NO Filter
  • FAQ Zenekar
  • Pablo and the Escobars
  • Hydra
  • RedLight Slipper
  • Escape My Shadows

 

Az első elődöntőn a RedLight Slipper és az Escape my Shadows zenekar mutatta meg, mit tud. Május 23-án 16 órától kerül sor a pályázat második élő elődöntőjére az Open Road Bázison (Bp., Neszmély köz 3.). Az esemény nyilvános és ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, hiszen az Open Road Tour ebben az évben a Budapest Open Road Days fesztivál bemelgítő eseménye is egyben.

A hat döntős közül május 23-án a NO Filter, a FAQ Zenekar, a Pablo and the Escobars és a Hydra koncertjét hallgathatja meg a zsűri és a közönség. A zenekarok mellett május 23-án a zsűritagokkal is találkozhat a közönség a helyszínen.

A verseny győztese június 29-én, szombaton a Budapest Open Road Days családi, zenei és motoros fesztivál nagyszínpadán lép fel a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertje előtt a Műegyetem rakparton.

 

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

 

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

Budapest Open Road Days, Tankcsapda, előzenekar

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek