Menopauza 1170x180

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

2024/05/18  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

A május 23-án zajló második élő elődöntő után eldől, hogy a 6 döntős közül ki lesz a fellépő. A Műegyetem rakparton a pályázat győztese és a Tankcsapda mellett a kaliforniai Ugly Kid Joe, az AK26 és Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. is fellép.

A hat döntős:

  • NO Filter
  • FAQ Zenekar
  • Pablo and the Escobars
  • Hydra
  • RedLight Slipper
  • Escape My Shadows

 

Az első elődöntőn a RedLight Slipper és az Escape my Shadows zenekar mutatta meg, mit tud. Május 23-án 16 órától kerül sor a pályázat második élő elődöntőjére az Open Road Bázison (Bp., Neszmély köz 3.). Az esemény nyilvános és ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, hiszen az Open Road Tour ebben az évben a Budapest Open Road Days fesztivál bemelgítő eseménye is egyben.

A hat döntős közül május 23-án a NO Filter, a FAQ Zenekar, a Pablo and the Escobars és a Hydra koncertjét hallgathatja meg a zsűri és a közönség. A zenekarok mellett május 23-án a zsűritagokkal is találkozhat a közönség a helyszínen.

A verseny győztese június 29-én, szombaton a Budapest Open Road Days családi, zenei és motoros fesztivál nagyszínpadán lép fel a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertje előtt a Műegyetem rakparton.

 

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

 

Tankcsapdát állít a Budapest Open Road Days fesztivál a Műegyetem rakpartra

Budapest Open Road Days, Tankcsapda, előzenekar

 

 

Szólj hozzá!


90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás alakja

90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás...

Kaliforniai otthonában elhunyt a nagy hatású zenész, akinek Bluesbreakers nevű zenekara a 60-as években vezető szerepet játszott a blues...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Olimpiai híreket mondunk: Snoop Dogg viszi a lángot, Céline Dion, Lady Gaga énekel (?)

Azt már rmegírtuk, hogy az NBC csatorna a 2024-es párizsi olimpiai nyári játékokra Snoop Doggot szerződtette le állandó tudósítónak. Most újabb megtiszteltetés érte...

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.
Új koncertek