Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Pályázatot hirdet zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.

Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat
Majka, Punanny, Margaret Island és az új generáció – hat ingyenes koncert lesz szombaton a Szabadság téren

Majka, Punanny, Margaret Island és az új generáció – hat ingyenes koncert lesz szombaton a Szabadság téren

Ma délelőtt sajtótájékoztatón jártunk, amelynek egyik nagy tanulsága, hogy Majkát és Wolfiet nem szabad egymás mellé ültetni... pedig már mindketten komoly apukák :D
 
Fotó: Majka/FB

A Disney-rap-től a Belehalokig: nagy utat járt be Majka

Fesztiválok állandó főszereplője, telt házas koncerteket ad az ország legnagyobb bulihelyein, majd ráadás koncerten újra púposra pakolja ezeket a nézőtereket... Mostanában azonban arra is van ideje, hogy támogassa a feltörekvő tehetségeket.
 
 
Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Pécs, Ózd, Balaton: feltörekvő zenekarokat karol fel Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif

Zenei platformot indít az egyik mobilszolgáltató, amelyben Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif egy-egy feltörekvő helyi együttest karol fel. A kezdeményezés célja, hogy országos ismertséghez segítse a tehetséges előadókat a digitális eszközök és a rutinos zenei alkotók...
 
Fotó: Sorbonne Sexual

Mertez X Robot Live: Beck Zoli lesz a Sorbonne Sexual előzenekara

Február 10-én, csütörtökön idei első bulijához érkezik a Mertez X Robot Live koncertsorozat: az évet a Sorbonne Sexual, az estét pedig Beck Zoli nyitja.
 
 Fotó: Clem Onojeghuo/Pexels

Szeretnél egy jó kis előzenekart? Két napod van rá, hogy kitaláld!

Két nap áll a zenekarok rendelkezésére ahhoz, hogy induljanak a Hangfoglaló Program hatodik alkalommal meghirdetett előzenekari pályázatán. A már befutott zenekarok és a kezdő formációk együttműködésére építő pályázatra 50 millió forintot szán az NKA Hangfoglaló Program Kollégiuma.
 
Kiss Laci, Barabás Béci, Sziámi és sok barátja

Bezár a Gödör utódklubja, a Király utcai NyolcTíz – itt az utolsó koncertbeszámoló, kobucis extrákkal

Bár tudom, hogy a tömegek inkább Müller Péter és barátai koncertjére mentek (jöttek), annál is inkább, mert most egy csomó vendég is fellépett, előre meghirdetve, engem most jobban érdekelt az előzenekar, már csak azért is, mert Müllert (AndFriendst) már sokszor láttam, míg őket...
 
 
Képes vagy megtölteni egy koncerttermet? Ha igen, akkor tegyél jót a pályakezdő zenekarokkal is!

Képes vagy megtölteni egy koncerttermet? Ha igen, akkor tegyél jót a pályakezdő zenekarokkal is!

A Hangfoglaló program keretében olyan együttesek pályázhatnak, akik koncertjeiken könnyűzenei műfajú, élőben megszólaló előzenekarokat léptetnének fel. Az NKA honlapján keresztül október 24-ig várják a pályázatokat.
 
Megvan Rag'n'Bone Man előzenekara!

Megvan Rag'n'Bone Man előzenekara!

Ahogy az egész európai turnén, úgy nálunk is az Alberta Cross nevű banda melegíti be a közönséget majd Rag'n'Bone Man színpadra lépése előtt.
 
Fotó: As Lions

Kistigris: Bruce Dickinson fiának csapata lesz az Alter Bridge előzenekara

Az As Lions lesz az Alter Bridge előzenekara. Az Iron Maiden frontemberének fia azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják. Volt honnan és mit örökölni...
 
A nagykoncertek előszobája: keressetek egy menő bandát, és lépjetek fel előzenekarként!

A nagykoncertek előszobája: keressetek egy menő bandát, és lépjetek fel előzenekarként!

A CSTP előzenekari alprogramjának keretében olyan együttesek pályázhatnak, akik koncertjeiken könnyűzenei és jazz műfajba besorolható, élőzenét szolgáltató előzenekarokat léptetnek fel.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek