Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

2021/10/24  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

A dal igazi 'Zaz-élményt' nyújt: az összetéveszthetetlen hang, fülbemászó dallam és pozitív szöveg ismét egy fantasztikus felvételt eredményezett. Ez már jól bevált recept, hiszen a 2013-as „Je veux" című slágerére is ezek jellemzőek, és ez meghozta számára a világhírnevet. Zaz vadonatúj, 13 számból álló, 'Isa' című korongja a rajongók nagy örömére végre elérhető.

 

 

ZAZ, ISA, új album

 

 

Szólj hozzá!


Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.

Közös zenélésre hívja a közönséget a 15 éves Random Trip

A zenei szabadság legnépszerűbb játszóterét, a határtalan jammelés és a minőségi zene legnagyobb olvasztó tengelyét tizenöt éve indította útjára Delov Jávor és DJ Q-Cee. Az X, az Y és a Z generáció karaktereinek közös örömzenekara fennállásának eddigi legnagyobb koncertjét adja a Budapest Parkban május 7-én.
Új koncertek