Hobo után Deák Bill Gyula is lemondta az összes fellépését

2021/11/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A blues királya úgy döntött, ismét bezárkóznak a feleségével. A döntésben nagy szerepe volt neje és saját betegségének, valamint annak is, hogy Kóbor János kórházba kerülésének híre is megrémisztette őket – írja a bulvárlap.

Fotó: Deák Bill Gyula/FB

"Hallottam, hogy Mecky kórházba került, nagyon drukkolok neki. Semmiképpen nem szeretném megkockáztatni, hogy elkapjam a vírust vagy hazahozzak valamit a feleségemnek, ezért akármilyen nehéz is, maradunk itthon. Minden koncertemet lemondtam, egyelőre nem látom, mikor állhatok újra a színpadon, de hát most ez van, ehhez a helyzethez kell alkalmazkodnunk" tette hozzá Deák Bill Gyula.

A FB oldala szerint a következő fellépése február 19-én lesz Budapesten, a Rózsa Művelődési Házban. Reméljük, addigra leszáll rólunk az omikron is.

Nemrég számoltunk be arról, hogy

Elmaradnak Hobo idei fellépései

 

 

Deák Bill Gyula, covid, lemondott koncert, Hobo, Kóbor János

 

 

Szólj hozzá!


A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.

Kezdődik a Sziget: figyelem, máshol van a beléptetés!

Két év kihagyás után ma kezdődik az idén 6 napos fesztivál olyan világsztárokkal, mint Dua Lipa, Justin Bieber, Calvin Harris vagy Stromae. Számos fejlesztés történt a korábbi évekhez képest és több napra is telt ház várható. Készpénzmentes a fizetés és idén 1290 Ft egy fél liter Dréher. Mit is várhatunk még az idei Sziget...
Új koncertek