Július közepén döntenek a nagyrendezvényekről

2020/06/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Mint ismeretes, a nagyrendezvények megtartására augusztus 15-ig nincs lehetőség.

Fotó: Johannes Havn (Pexels)

Ha a járványhelyzet megengedi és a kormány döntése ezt lehetővé teszi, jön augusztus 20. és a Szent István-napi rendezvények, majd az összes nyári fesztivál...

A szolgáltató- és zeneipar, valamint a rendezvényszervezés szenvedte el a legnagyobb veszteségeket a koronavírus-járvány miatt, nem kell magyaráznunk, mit jelentene a rosszabbik forgatókönyv.

Mindeközben Koszovóban minden nyárra tervezett fesztivált lemondtak, vagy – a hazai gyakorlattal egyező módon – augusztus végére és szeptemberre halasztottak  a koronavírus-járvány miatt.

 

 

tömegrendezvények, augusztus 20., fesztiválok, járványhelyzet

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek