Márciusban Budapesten koncertezik James Blunt

2023/09/12  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be című új albumot támogató turné jövő tavasszal Európába is megérkezik, az egyik állomás pedig március 5-én az MVM DOME.

Budapesten koncertezik James Blunt

A You're Beautiful előadója nem először jár Magyarországon: a magyar közönség többször láthatta már az erős színpadi jelenlétéről, romantikus énekstílusáról, egyszerre fülbemászóan dallamos és táncra perdítő számairól ismert világsztárt.

"Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfingetBudapesten is" – üzente a rajongóknak James Blunt.

Hogy milyen baleseteket szenvedett el a crowdsurfingek során? Erről beszél ebben a videóban, nem akármilyen társaságban :)

Az album első kislemeze a nemrég megjelent lendületes Beside You. A Craig Bingham által rendezett videó James múltjának emlékeit idézi fel. A videóban James saját maga korábbi énjeivel találkozik, és ahogyan továbblép, úgy fogadja el múltbeli életszakaszainak szerepeit.

A Who We Used To Be Blunt első sorlemeze a kritika és a közönség által is elismert, 2019-ben megjelent top 3-as Once Upon A Mind óta. A  legnagyobb slágereit tartalmazó, 2021-es válogatás, a The Stars Beneath My Feet már aranylemez lett.

2018-as koncertjéről itt írtunk.

 

"Alapvetően én találtam ki ezt a sz*rt..."

Októberben jelenik meg a Loosely Based On A Made-Up Story című könyve, amelyben  anekdotákat tár az olvasók elé, egyrészt, hogy szórakoztasson bennünket, másrészt, hogy "elborzassza szüleit"...

Megkérdőjelezhető norfolki gyökereitől, különc családjától, bentlakásos iskolai bohóckodásától, félresikerült katonai szolgálatától, a zenei sztárságig való felemelkedésétől és a turnékkal való szökéseitől kezdve lenyűgöző eddigi életét tárja elénk. Mit teszel, ha az anyád dühös e-maileket ír a leendő miniszterelnöknek, hogy megvédje a becsületedet? Mi kell egy férfi escort ügynökség vezetéséhez? És pontosan miért kell tartózkodni a tömegszörfözéstől? Most megtudhatjátok, emberek...

"Ez a könyv igaz eseményeken alapul, de nem életrajz... Az igazság az, hogy az Én Igazságom nem Az Igazság... Inkább részben igaz, mint fájdalmasan igaz, és valószínűleg takarékoskodtam az igazsággal, tisztelt bíróság..."

James Blunt, MVM DOME

 

 

Szólj hozzá!


Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek