Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra

2021/04/23  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2021. április 25-én vasárnap 14:00-kor indul útnak a sárga nosztalgia villamos Szegeden, amelynek kalauzai ezúttal Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesznek. Az 50 perces online musical műsort egyébként az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen lehet megnézni.

Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra
A művészeket arról kérdezték, hogy hogyan telnek a hétköznapok a vírushelyzet idején: 
 
"Igyekszem hasznosan tölteni ezt a furcsa időszakot. Járok futni, edzeni, egészségesebben próbálok enni, főzök, sütök - kenyérsütésben például egészen kiügyesedtem. Több időm van szinkronizálni, így azért dolgozom is. A nehézségei mellett én jó dolgokat is megélek ebben a kényszerhelyzetben. Szeretnék belőle átvinni valamennyit arra az időszakra, mikor újraindul a munka. Hogy ne sodorjon el a rohanás túlságosan, legyen odafigyelésem magamra, a családomra, az otthonlevésre is" – válaszolta Ágoston Katalin.

"Én sokáig befelé helyeztem a fókuszt, és a lelkemben raktam rendet, igyekeztem megfejlődni azt, ami eddig hiányosság volt, vagy figyelmen kívül maradt. Sok időt töltöttem a kedvesemmel, jövőt terveztünk. Emellett olvastam, zenét szereztem, de ezek még maradjanak rejtve egyenlőre. Illetve van még egy projekt, amivel készülünk színházi berkekben, de még erről sem mondanék semmit. Hamarosan úgyis hallani fognak róla, akik követik a színházunkat" – mondta Károlyi Krisztián.
A V. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében továbbra sem szállít utasokat, csak a két művészt, akik az Elisabeth, a Miss Saigon és a Rudolf musical-ből énekelnek majd részleteket.
Az ingyenes eseményhez a nézők a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni.
Musical Villamos, Szeged, Ágoston Katalin, Károlyi Krisztián

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek