Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

2020/10/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.

A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)
Eddig volt egy hiperkarma offficial, ezen az oldalon júniusi a legutolsó bejegyzés, emellett volt egy szimplán hiperkarma is – ezen áprilisi a legfelső poszt dátuma, ami persze nem jelent semmit, mert ha valakit kizárnak az adminkodásból és esetleg le is tiltanak az oldalról, megeshet, eltűnnek a bejegyzései is. (Egyébként Robinak van egy saját oldala is.) Arra, hogy miért volt eddig két oldal, a frontember-gitáros bejegyzése sem ad választ, mindenesetre ez lesz a legújabb hiperkarma oldal, ami a poszt végén olvasható megjelölés szerint december 8-án indul újra – ami passzol az újjászületéshez, mert ezen a napon ünnepli Robi a születésnapját is.
"annak idején fiatalon még bohó éretlen és sajnos óvatlan is voltam
ezért történhetett meg velem az hogy mind a hiperkarma mind a hiperkarma official facebook oldalak esetében olyan adminokat „engedtem be a házba” akik végül engem magamat is kitúrtak onnan méghozzá úgy hogy soha többé nem férhettem hozzá szeretett hiperkarmám facebook dolgaihoz
nem tagadom erős kísértést érzek hogy kiírjam ide ezen személyek facebook elérhetőségeit nektek de nem fogom megtenni mégsem mivel úgy döntöttem hogy a jövőben nemhogy szót vagy betűt de még gondolatot sem áldozok rájuk az életidőmből és hogyha néha nagy ritkán majd az eszembe jutnak őszinte szánalommal fogok emlékezni rájuk de azt is csupán egyetlen röpke pillanat töredékrészéig és nem tovább
mi újrakezdjük és megint együtt
de persze nem velük
hanem veletek drága barátaim és lelki társaim az Úrban
ma semmi nem a régi ma tényleg más lesz minden
NYITÁS : 2020. DECEMBER 8. 20:00
addig is szép napokat kívánok mindannyiótoknak
BéRCZeSi RóBeRT"

 

hiperkarma, Bérczesi Róbert, Facebook

 

 

Szólj hozzá!


A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
Új koncertek