Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

2021/12/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC tévécsatorna és az E! szórakoztatóipari hírportál is élőben sugárzott a Santa Monica-i Barker Hangar rendezvényközpontból.

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

A People's Choice Awards díjátadót 1975 óta rendezik meg évente, a díjakról a közönség szavazatai döntenek. 2005 óta online lehet leadni a voksokat.

A popkultúra közönségdíjainak átadóján a házigazda a Saturday Night Live műsorvezetője, a színész Kenan Thompson volt. Az estén Christina Aguilera, aki a frissen alapított zenei ikon díjat kapta meg, előadóként is fellépett, legnagyobb slágereiből és új spanyol nyelvű albumáról is énekelt. A countrysztár Blake Shelton új dalát, a Come Back as a Country Boy című számot adta elő, H.E.R. pedig a legendás soulénekes-dalszerző Marvin Gaye emléke előtt tisztelgett.

Az estén Adele, Lil Nas X and Olivia Rodrigo, Tom Hiddleston és Ellen Pompeo is díjat vehetett át, Britney Spears pedig a 2021 közösségimédia-sztárja elismerést kapta. Az év legjobb bandája díjat a BTS dél-koreai fiúegyüttes kapta, 2021 dala egyik számuk, a Butter lett, az év albuma elismerést pedig Olivia Rodrigo Sour című lemezéért osztották ki.

Halle Berryt az ikon díjjal jutalmazták a szavazók, Kim Kardashian a divatikon díjat kapta, Dwayne Johnsont pedig az év férfi filmsztárjaként, vígjátékbeli filmsztárjaként és jótékonyságáért is díjazták. Az év mozija a Fekete özvegy lett, a vígjátékok közül a Free Guy, az akciófilmek közül Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, a drámai mezőnyben a Szörnyella, a családi filmeknél pedig a Luca című animációs film tetszett a legjobban a szavazóknak.

A sorozatok mezőnyéből a Netflix Nyerd meg az életed (Squid Game) című népszerű produkciójának jutott a Bingeworthy Show díj, az év sorozata a Loki, a legjobb drámai sorozat A Grace klinika, a legjobb vígjátéksorozat az Én még sosem című produkció, a legjobb sci-fi-fantasy-sorozat pedig a Lucifer lett.

Scarlett Johanssont szavazták meg az év női mozisztárjának, Kevin Hart a drámai filmek csillagaként vehetett át díjat, a legjobb akciósztárnak pedig Simu Liut választották. A Jóbarátok kultsorozat jubileumi különkiadását az év Pop Special díjával jutalmazták.
   

People's Choice Awards, Britney Spears, BTS, Christina Aguilera

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek