Hírek a BTS háza tájáról: szólóturnéra indul Suga

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a BTS tagjai lassanként mind bevonulnak katonának. A csapatként meghirdetett szünet már tavaly nyár óta tart, azóta azért adtak egy nagy koncertet együtt: Busanban, a 2030-as világexpót promotáló eseményen léptek fel (az erről készült koncertfilmet február elején láthatták a rajongók a hazai mozikban).

Fotó: Suga/FB
BTS minden mennyiségben

BTS – részben és egészben – minden mennyiségben

Február 17-én érkezik a „j-hope IN THE BOX” című dokumentumfilm, amely bepillantást enged a kulisszák mögé, és a zenész első szólóalbumának készítésébe kalauzolja a nézőket.
 
A fotó az Instagram-oldalukról a szombati koncert napján készült.

Nem kapnak, de nem is kértek felmentést: bevonulnak a hadseregbe a BTS tagjai

Hétfő reggel robbant a hír, hogy a Dél-Korea (és a számok alapján a világ) egyik legnépszerűbb popegyüttesének tagjai úgy döntöttek, hogy teljesítik kötelező katonai szolgálatuk az elkövetkezendő időszakban. Fontos hangsúlyozni, hogy ők döntöttek így, mert sokféle álhír...
 
 
Eddie (Netflix)

Stranger Things, BTS, Charlie Puth, Harry Styles – ezerrel pörög a nyár

Ezekben a hetekben több meglepő dolog is történt úgy a slágerlistákon, mint a streamfelületeken, s a zenei felhozatallal kapcsolatban nem lehet okunk panaszra. (És akkor még nem beszéltünk a fesztiválokról és a koncertekről.)
 
Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Szorongás és depresszió a zenészvilágban – inspiráció vagy hátráltató tényező?

Az egész egy levelezéssel kezdődött a Tom Odell budapesti koncertjével kapcsolatos hírről, mármint, hogy a zenésznek is volt egy vagy több nehéz periódusa az életében... Aztán cikk lett belőle.
 
Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC tévécsatorna és az E! szórakoztatóipari hírportál is élőben sugárzott a Santa Monica-i Barker Hangar rendezvényközpontból.
 
Kiverte a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Kicsapta a biztosítékot a Sztárban sztár leszek

Külsős munkatársunk olyat tett, amire bennünket nagyon nehezen lehetne rávenni (ezek után meg pláne): megnézte a Sztárban sztárt. Véleménycikkünk következik.
 
 
Fotó: Coldplay/FB

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely...
 
Fotó: SOUR/Olivia Rodrigo-FB

Justin Bieber, a BTS és Billie Eilish mellett egy 18 éves lány az MTV gála sztárja

Justin Bieber lett az év előadója, BTS az év együttese, de szerencsére van új név is a sorban: Olivia Rodrigo több díjat is átvehetett az MTV videós zenei gáláján vasárnap este New Yorkban.
 
Fotó: TV Insider

Nagy meglepi nem volt a Grammy-díjátadón

A várakozásoknak megfelelően Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében, miután a vasárnapi, 63. gálán nyert trófeákkal együtt már 28 győzelmet aratott.
 
Fotó: Beyoncé/Insta

Beyoncé Grammy-történelmet írhat

A 63. Grammy-díjátadó gálát helyi idő szerint vasárnap este rendezik meg a Los Angeles-i Staples Centerben. A legtöbb, kilenc jelölést idén Beyoncé kapta. Ha ezek közül legalább négyet díjra tud váltani, ő lesz a Grammy történetének legtöbb díjat elnyerő női előadója. Nyolc...
 
Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból lett botrány Németországban

Félre az előítéletekkel – ebből a BTS-feldolgozásból kerekedett botrány

A világszerte igen népszerű K-POP zenekar, a dél-koreai BTS az MTV rendhagyó Unplugged műsorában egy Coldplay-coverrel rukkolt elő.
 
A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

Részvénykibocsátásra készül októberben a BTS nevű dél-koreai fiúbanda mögött álló szórakoztatóipari cég, a Big Hit Entertainment.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek