Szécsi Pál 80

Örökre elaludt a Machine Head első dobosa

2020/08/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Hammerworld értesülése szerint Tony Constanzát álmában érte a halál. Mindössze 52 esztendős volt. A hírt Afzaal Nasiruddeen tette közzé először, akivel a dobos a Crisisben zenélt együtt.

Ez nem éppen egy mostani fotó, de emlékezzünk rá így.

Noha a zenekari tagsága mindössze fél évig tartotta Machine Headben, a banda első lemeze őrzi a keze nyomát –  hét dalt írt a Burn My Eyes című debütáló albumukra, amellyel '94-ben berobbantak, ezek: A Thousand Lies, The Rage to Overcome, Death Church, A Nation on Fire, Blood for Blood, I'm Your God Now és a  Block (Fuck it All). Az azóta eltelt 27 évben is barátok maradtak a frontemberrel.

"Tony egy jelenség volt, egy két lábon vicces katasztrófa – de jó srác, hatalmas szívvel"  – írta meglepően és méltósággal hosszú (mások csak odabiggyesztenének egy R.I.P-et) posztjában Robb Flynn.

R.I.P.

További zenekarai: Crowbar, Crisis, Area 51

 

Tony Constanza, dobos, Machine Head

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

Ed Sheeran nagy barátja nemsokára az MVM Dome-ban lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődött James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Laár András, a révész

Ki hinné, hogy másfél órában megfér egymás mellett a magányos tengeri medve és az Egyetemes Jóakarat Mantrája? Laár András és Frankie Látó Ős-forrás című rév-zene koncertjén pontosan ez történt.

Autumn of 2024: Bryan Adams Budapesten!

Bryan Adams 2024-ben ismét az USA-ban és Európában koncertezik. Most Budapest is részese ennek a turnénak, a zenész október 14-én az MVM Dome-ban lép fel.
Új koncertek