Örökre elaludt a Machine Head első dobosa

2020/08/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Hammerworld értesülése szerint Tony Constanzát álmában érte a halál. Mindössze 52 esztendős volt. A hírt Afzaal Nasiruddeen tette közzé először, akivel a dobos a Crisisben zenélt együtt.

Ez nem éppen egy mostani fotó, de emlékezzünk rá így.

Noha a zenekari tagsága mindössze fél évig tartotta Machine Headben, a banda első lemeze őrzi a keze nyomát –  hét dalt írt a Burn My Eyes című debütáló albumukra, amellyel '94-ben berobbantak, ezek: A Thousand Lies, The Rage to Overcome, Death Church, A Nation on Fire, Blood for Blood, I'm Your God Now és a  Block (Fuck it All). Az azóta eltelt 27 évben is barátok maradtak a frontemberrel.

"Tony egy jelenség volt, egy két lábon vicces katasztrófa – de jó srác, hatalmas szívvel"  – írta meglepően és méltósággal hosszú (mások csak odabiggyesztenének egy R.I.P-et) posztjában Robb Flynn.

R.I.P.

További zenekarai: Crowbar, Crisis, Area 51

 

Tony Constanza, dobos, Machine Head

 

 

Szólj hozzá!


Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a...

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a folytatása, a Mmamt II.

Zamárdi képviselőtestülete kötelezővé tenné az oltási igazolványt a Balaton Soundon

Ismét a 24.hu-ra hagyatkozunk, ők írták meg, hogy a zamárdi képviselő-testület nagyon kemény járványügyi megelőző intézkedéseket várna el a szervezőktől: az egyelőre még bevezetés előtt álló oltási igazolványt is kötelezővé tennék a rendezvényen.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek