Menopauza 1170x180

Palota Zsolt lett az év DJ-je – posztumusz

2023/12/05  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Bár szerintünk egy posztumusz életmű-díj jobban kifejezte volna a szakma és a közönség tiszteletét, hiszen "Apu" nem 2023-ban alkotott nagyot, hanem az elmúlt kb. 30 évben. Amúgy már többször is elnyerte a legjobb DJ címet.

Palota Zsolt lett az év DJ-je – posztumusz

A nyertesek kiválasztása egy kétfordulós szavazás során történik – az Életműdíj kivételével, amit a DJ Szövetség elnöksége ítél oda. Első körben a DJ Szövetség tagjai bárkit jelölhetnek az egyes kategóriákban. A legtöbb jelölést kapott 20-20 név kerül be a második fordulóba, közülük lehet a végső győztesre szavazni.

DJ Szövetség által odaítélt díjak:

Az év áttörése:

Gabriel Dancer

Az év producere:

RobxDan

Az év DJ-je:

Palotai

Életműdíj:

Bárány Attila

 

***

 

Hivatalos emlékbuli lesz Palotai Zsolt tiszteletére az A38 szervezésében.

 

A színpadon legközelebbi barátai, tanítványai, DJ- és zenész társai búcsúznak a DJ királytól december 30-án.

"Emlékezzünk együtt a legendás underground DJ-re, a Tilos Rádió alapítójára, a basszus zene hazai meghonosítojára, a tanítóra, az apára, férjre, barátra, mindannyiunk Palotai Zsoltjára.

Ünnepeljük mindazt, amit tőle kaptunk: a felejthetetlen bulikat, az utánozhatatlan zenei élményeket, három évtizedes karrierjét, kitartását és elhivatottságát, amely vitathatatlan hatást gyakorolt a hazai kulturális életre.

Zsoltnak szinte minden magyar DJ és zenekedvelő köszönhet valamit. Kimagasló tehetsége, személyisége és korszakalkotó zenei szemlélete mind a szakma, mind a közönség számára meghatározó volt, melynek hatása nem múlik el.
Bennünk, általunk, a szívünkben és zenénkben él tovább.

Találkozzunk December 30-án az A38-on és bulizzunk egy hatalmasat DJ Palotai tiszteletére!

Ahogy Zsolt mondta: ‘Akkor jöhet a legkomolyabb?’"

Fellépők:

Cadik, Chris.SU, Dublic, Infragandhi, Jumodaddy, Ludmilla, Mango, Mc Columbo, Mc Zeek, Ninjabreakz Djs, Sikztah, Statik, Zosha, Wondawulf.

A jegyek már mind elfogytak – a rendezvény bevételét a szervezők és közreműködők teljes egészében Palotai Zsolt családjának ajánlják fel.

Palotai Zsolt, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

Te tudod mi az a LIBRARY ZENE? A Qualitons megmutatja...

A tavaly december óta újra aktív The Qualitons tavasszal telt házas koncerten mutatta be negyedik albumát. A Club Eco Vol I. - The Trail mától...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Még mindig nincsenek meg a Balkán Fanatik hangszerei – ősszel az Akváriumban zenélnek, hogy zenélhessenek!

Május 31-én elloptak egy turnébuszt, benne a zenekar – és mások – felszereléseivel. A cuccok azóta sem kerültek elő. A Balkán Fanatik most azt tervezi, hogy csapnak egy fergeteges Balkan-bulit az Akvárium NagyHalljában október 12-én, melynek a teljes bevételét hangszervásárlásra fordítják majd.

Pénteken kezdődik a négy településen átívelő Őrségi Tökfesztivál

Pénteken késő délután a nagyrákosi tájházban és a település kultúrházában kezdődik a 20. Őrségi Tökfesztivál, amelynek programjai a hétvégén négy őrségi településen, Nagyrákoson, Őriszentpéteren, Magyarszombatfán és Szalafőn zajlanak.

Fuss az életedért: Budapestről indul a jubileumi Iron Maiden turné

Az IRON MAIDEN jövőre RUN FOR YOUR LIVES világkörüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte.
Új koncertek