Menopauza 1170x180

Posztumusz album érkezik a tavaly elhunyt AVICII-től

2019/04/10  ·   Zenei hír   ·  Labancz Andrea

Június 6-án érkezik a tavaly tragikus körülmények közt elhunyt Tim Bergling, művésznevén AVICII posztumusz albuma a család támogatásával és egykori zenésztársai közreműködésével – adta hírül a Daily Mail.

Fotó: AVICII Facebook

A világhírű dj 2018 április 20-án vetett véget életének, de a család és a rajongók azóta sem felejtették el. Létrejött a Tim Berling alapítvány amivel a mentális betegségekre próbálják felhívni a figyelmet, most pedig a AVICII utolsó albumának kiadásán fáradoznak. A család elmondása szerint a dj a halála előtt már igen közel járt ahhoz, hogy az új korong elkészüljön, ezért úgy gondolták, hogy a vele együtt dolgozó zenésztársak közreműködésével befejezik a félbemaradt projektet.

A munkálatokról egy rövid beharangozó videó is készült, ahol maga AVICII is megjelenik stúdiózás közben:

Az új album júniusi premierjét megelőzően április 10-én érkezik egy új dal, amit AVICII a tavaly nálunk is fellépett Aloe Blacc társaságában készített, SOS címmel. A Tim névre keresztelt lemez összesen 16 dalt tartalmaz, és a család elmondása szerint az eladásából befolyt összeg teljes egészében a létrehozott alapítvány kasszáját fogja gazdagítani.

AVICII, posztumusz, új album, 2019, Tim, Aloe Blacc, új dal

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek