Tom Delonge zenekara új demóval rukkolt elő

2018/08/29  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Tom Delonge gitáros-énekes-dalszerző a blink-182 nevű punkzenekarral vált híressé a ‘90-es/2000-es években. Annak a korszaknak azonban vége: 2005-ben visszavonulót fújt a banda, és bár 4 év szünet után visszatértek, Tom nem sokáig maradt velük, 2015-ben végleg távozott a zenekarból.

Fotó: tonedeaf.com

Travis Barker és Mark Hoppus mellett a blink'-ben most Matt Skiba zenél (akit még a Alkaline Trio-ból is ismerhetünk).

Tom még a blink'-kel:

Delonge a blink-182 2005-ös szünetelését követően alapította meg az Angels & Airwaves-t, amelyben jelenleg David Kennedy gitáros- billentyűs, Matt Wachter basszusgitáros-billentyűs-háttérvokalista és Ilan Rubin dobos-billentyűs-háttérvokalista játszik együtt.

2009-ben Tom mindkét zenekarral turnézott, azonban nyilván megoszlott a figyelme a két zenekar és a családja között, így 2015-től kezdve, tehát a blink-ből való kiválás után, teljesen az A&A-re kezdett koncentrálni. Szerinte ez nem csupán egy zenekar, hanem inkább egy művészeti projekt.

Az együttes a 2017-es “We Don’t Need To Whisper” EP-je után azonban kicsit elcsendesedett, azóta vártuk tőlük a híreket – végre megérkeztek: a Twitterre kikerült ki egy alig félperces demó, amelyen valószínűleg az új dalt hallhatjuk. A turnébejelentés egyelőre nem hivatalos: egy rajongó írt az Instán Tomnak, hogy már ezer éve arra vár, hogy lássa őket élőben játszani, lesz-e turné, amire Tom igen szűkszavúan annyit ír: “lesz”.

 

Tom Delonge, blink-182, Angels & Airwaves

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek