Mamma Mia!

Törölték Phil H. Anselmo és a YMAS teljes turnéját, és nem jön a BFMV sem

2022/01/13  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A koronavírus-helyzet kiszámíthatatlansága miatt most úgy tűnik, teljesen elmarad a Philip H. Anselmo And The Illegals két éve tologatott Barba Negrás koncertje, s a Bullet For My Valentine-turné koncertjei – köztük a 2022. február 13-ra meghirdetett budapesti fellépés – is későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

Mikor lesz már ennek vége...

"A covid miatti folyamatos utazási bizonytalanság miatt a PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS sajnálatos módon nem lesz jelen a következő, nemrég megerősített 2022-es fesztiválokon: Hell Awaits, Rockstadt Extreme, Brutal Assault, Alcatraz és Bloodstock, továbbá az összes átütemezett klub- és szabadtéri koncerten sem. A zenekar köszöni a rajongók támogatását és megértését, és alig várja, hogy visszatérjen Európa földjére, amint azt a körülmények engedik" – közvetítette a banda hivatalos közleményét a a Barba Negra.

„A ROCK1 Ticket, a Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszerében online vásárolt belépőjegyeket a szolgáltatók automatikusan visszatérítik. Ha Önnek még van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatják Önt erről. A jegypénztárakban személyesen vásárolt fizikális jegyek (papírjegyek) visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség” – olvasható az esemény FB oldalán.

„Nagyon csalódottan jelentjük be, hogy a hónap végén induló európai turnénkat el kell halasztanunk. Sajnos a különböző országokban tapasztalható korlátozások és problémák miatt nem tudunk elindulni és játszani nektek. Azonban dolgozunk az új dátumokon egy olyan időszak reményében, amikor a korlátozások enyhülnek. Szeretnénk a lehető legjobb koncertet adni. Alig várjuk, hogy visszatérhessünk és hamarosan találkozzunk mindenkivel” – üzente a bizonyára szintén csalódott rajongóknak a BFMV, akik február 13-án, szintén a Barba Negrában adtak volna koncertet.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely mindeki reményei szerint hamarosan bejelentésre kerül. Amennyiben nem szeretnén megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség, jelezd igényedet a refund@funcode.hu email címen.

A You Me At Six a Love Is a Drug EU Tour keretében érkezett volna az A38-ra február 22-én, azonban a covid-helyzet alakulása miatt ismét kénytelenek a turnét átszervezni, ám ezúttal még nem lehet tudni, hogy mikor tud mindez megvalósulni. A budapesti koncertet – az összes európai dátummal együtt – így lemondták. A jegyeket automatikusan visszváltják, ehhez a szervezők a jegytulajdonosok türelmét kérik, mert akár két hónapba is telhet, mire a végére érnek a folyamatnak.

Phil H. Anselmo, Bullet For My Valentine, Barba Negra, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek