Törölték Phil H. Anselmo és a YMAS teljes turnéját, és nem jön a BFMV sem

2022/01/13  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A koronavírus-helyzet kiszámíthatatlansága miatt most úgy tűnik, teljesen elmarad a Philip H. Anselmo And The Illegals két éve tologatott Barba Negrás koncertje, s a Bullet For My Valentine-turné koncertjei – köztük a 2022. február 13-ra meghirdetett budapesti fellépés – is későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

Mikor lesz már ennek vége...

"A covid miatti folyamatos utazási bizonytalanság miatt a PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS sajnálatos módon nem lesz jelen a következő, nemrég megerősített 2022-es fesztiválokon: Hell Awaits, Rockstadt Extreme, Brutal Assault, Alcatraz és Bloodstock, továbbá az összes átütemezett klub- és szabadtéri koncerten sem. A zenekar köszöni a rajongók támogatását és megértését, és alig várja, hogy visszatérjen Európa földjére, amint azt a körülmények engedik" – közvetítette a banda hivatalos közleményét a a Barba Negra.

„A ROCK1 Ticket, a Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszerében online vásárolt belépőjegyeket a szolgáltatók automatikusan visszatérítik. Ha Önnek még van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatják Önt erről. A jegypénztárakban személyesen vásárolt fizikális jegyek (papírjegyek) visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség” – olvasható az esemény FB oldalán.

„Nagyon csalódottan jelentjük be, hogy a hónap végén induló európai turnénkat el kell halasztanunk. Sajnos a különböző országokban tapasztalható korlátozások és problémák miatt nem tudunk elindulni és játszani nektek. Azonban dolgozunk az új dátumokon egy olyan időszak reményében, amikor a korlátozások enyhülnek. Szeretnénk a lehető legjobb koncertet adni. Alig várjuk, hogy visszatérhessünk és hamarosan találkozzunk mindenkivel” – üzente a bizonyára szintén csalódott rajongóknak a BFMV, akik február 13-án, szintén a Barba Negrában adtak volna koncertet.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely mindeki reményei szerint hamarosan bejelentésre kerül. Amennyiben nem szeretnén megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség, jelezd igényedet a refund@funcode.hu email címen.

A You Me At Six a Love Is a Drug EU Tour keretében érkezett volna az A38-ra február 22-én, azonban a covid-helyzet alakulása miatt ismét kénytelenek a turnét átszervezni, ám ezúttal még nem lehet tudni, hogy mikor tud mindez megvalósulni. A budapesti koncertet – az összes európai dátummal együtt – így lemondták. A jegyeket automatikusan visszváltják, ehhez a szervezők a jegytulajdonosok türelmét kérik, mert akár két hónapba is telhet, mire a végére érnek a folyamatnak.

Phil H. Anselmo, Bullet For My Valentine, Barba Negra, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek