Törölték Phil H. Anselmo és a YMAS teljes turnéját, és nem jön a BFMV sem

2022/01/13  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A koronavírus-helyzet kiszámíthatatlansága miatt most úgy tűnik, teljesen elmarad a Philip H. Anselmo And The Illegals két éve tologatott Barba Negrás koncertje, s a Bullet For My Valentine-turné koncertjei – köztük a 2022. február 13-ra meghirdetett budapesti fellépés – is későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

Mikor lesz már ennek vége...

"A covid miatti folyamatos utazási bizonytalanság miatt a PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS sajnálatos módon nem lesz jelen a következő, nemrég megerősített 2022-es fesztiválokon: Hell Awaits, Rockstadt Extreme, Brutal Assault, Alcatraz és Bloodstock, továbbá az összes átütemezett klub- és szabadtéri koncerten sem. A zenekar köszöni a rajongók támogatását és megértését, és alig várja, hogy visszatérjen Európa földjére, amint azt a körülmények engedik" – közvetítette a banda hivatalos közleményét a a Barba Negra.

„A ROCK1 Ticket, a Ticketportal és a Broadway jegyirodák rendszerében online vásárolt belépőjegyeket a szolgáltatók automatikusan visszatérítik. Ha Önnek még van teendője a visszatérítéssel kapcsolatban, e-mailben tájékoztatják Önt erről. A jegypénztárakban személyesen vásárolt fizikális jegyek (papírjegyek) visszaváltására a vásárlás helyszínén van lehetőség” – olvasható az esemény FB oldalán.

„Nagyon csalódottan jelentjük be, hogy a hónap végén induló európai turnénkat el kell halasztanunk. Sajnos a különböző országokban tapasztalható korlátozások és problémák miatt nem tudunk elindulni és játszani nektek. Azonban dolgozunk az új dátumokon egy olyan időszak reményében, amikor a korlátozások enyhülnek. Szeretnénk a lehető legjobb koncertet adni. Alig várjuk, hogy visszatérhessünk és hamarosan találkozzunk mindenkivel” – üzente a bizonyára szintén csalódott rajongóknak a BFMV, akik február 13-án, szintén a Barba Negrában adtak volna koncertet.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely mindeki reményei szerint hamarosan bejelentésre kerül. Amennyiben nem szeretnén megvárni a tervezett budapesti koncert új időpontjának bejelentését, a jegy árának visszatérítésére is van lehetőség, jelezd igényedet a refund@funcode.hu email címen.

A You Me At Six a Love Is a Drug EU Tour keretében érkezett volna az A38-ra február 22-én, azonban a covid-helyzet alakulása miatt ismét kénytelenek a turnét átszervezni, ám ezúttal még nem lehet tudni, hogy mikor tud mindez megvalósulni. A budapesti koncertet – az összes európai dátummal együtt – így lemondták. A jegyeket automatikusan visszváltják, ehhez a szervezők a jegytulajdonosok türelmét kérik, mert akár két hónapba is telhet, mire a végére érnek a folyamatnak.

Phil H. Anselmo, Bullet For My Valentine, Barba Negra, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek