Two Steps From Hell Live – az Arénában ad koncertet Thomas Bergersen és Nick Phoenix

2022/11/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps from Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-tenger kalózai vagy az X-Men. Élő koncertshow-jukat Európa legnagyobb koncerthelyszínein mutatják be – Budapestre is elhozzák.

Fotó: Dita Vollmond

Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők 200676-ban hozták létre a Two Steps From Hellt. Kezdetben a filmipar számára készült zenék készítésére szakosodtak, főként filmelőzetesekre, egy olyan zenetípusra, amely felidéző ​​és szuggesztív témákat igényel, de azonnali hatást érnek el. Kompozícióik olyan történetek előzetesében jelentek meg, mint a Harry Potter, a Karib-tenger kalózai vagy a Star Trek stb. Jelen vannak mindenhol, a filmekben a reklámokban, a televízióműsorokban, a sportversenyeken, és általában minden olyan műsorban, ahol az epikus zene megjelenik.

Műveik olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek, Invincible címmel nyilvános albumot adnak ki, ami a legnagyobb slágereik gyűjteménye. Az album fogadtatása minden várakozásukat felülmúlta, a többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem... Rajongóik, akik ekkorra már több tízezret számláltak, egyre több zenére vágytak, így Thomas Bergersen és Nick Phoenix új dalokat készítettek, nemcsak az audiovizuális iparnak, hanem a nagyközönségnek is, és elkezdték kiadni albumaikat.
Ezek az albumok annyira népszerűvé váltak, hogy dalaikat több milliárd megtekintéssel a YouTube-on, és ugyanennyi reprodukciót gyűjtöttek össze az audio streaming platformokon, így fizikai és digitális változatban is az eladási listák élére kerültek.

A Two Steps From Hell Live először lép fel a Magyarországon: 2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet. A rajongóik által régóta várt első turnéjuk 2022 nyarán indult.



A Two Steps From Hell előadásában különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal vagy filmes dallamokkal. Zenekaruk és kórusuk mellett a műsorokat a alkotóik kísérik: Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, zongorán, hegedűn illetve ütőhangszereken irányírják a showt. Az előadás erőteljes, felemelő zenével és szenvedéllyel borzolja fel mesterien az érzelmeket, és olyan fantáziavilágokba kalauzol el, ahol bármi megtörténhet..

A "Two Steps From Hell: Live" album 2022. november 4.-én jelent meg világszerte a Sony Music gondozásában. Minden koncertjegy-vásárló a belépőjegyen feltüntetett QR kód segítségével 15% kezdvezménnyel vásárolhatja meg!

Two Steps From Hell, Thomas Bergersen, Nick Phoenix, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek