Új house orientált underground klub Budapesten: Playground

2022/06/07  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A helyszín egy "rendkívül jó atmoszférával rendelkező" csepeli warehouse, ami az utolsó Rokoko rendezvény színhelyeként csillagos ötösre vizsgázott.

Fotó: Playground

"A techno napjainkra jellemző dominanciája miatt a house kedvelői számára igen csak beszűkültek a lehetőségek. A Playground nem titkolt célja, hogy befogadó térként szolgáljon olyan budapesti house orientált underground klubestek számára, mint például a Rokoko, Stop Thinking, Memphis és Bedroom" –  írta még a megnyitó előtt a Primate.hu

A klub alapítói így üzennek leendő látogatóiknak:

"Már régóta keressük a tökéletes helyszínt, ahol megnyithatjuk azt a house orientált underground klubbot, ami már rettentő sok éve hiányzik a budapesti partiéletből. Egy olyan helyet szeretnénk, ahol kiszámíthatóan mindig minőségi zene szól, a már sokat bizonyított Funktion-One hangrendszeren.

Ahol nincs hangzás-, illetve hangerőprobléma, ahol van lehetőség maratoni hosszúságú eseményeket tartani.

Olyan helyet szeretnénk, ahova jó „hazajárni", ahol folyamatosan törekszünk arra, hogy hétről hétre még tökéletesebb élményt nyújtsunk nektek/veletek."

Azoknak, akiknek távolinak tűnik a csepeli helyszín:

a Boráros térről 23:43-ig 10 percenként indul a H7-es HÉV, amivel a Szent Imre térig (3 megálló) kell mennetek. Onnan a Csepel Művek területén 10 perc sétával elérhető a klub.
A Deák térről a 979 és 979A éjszakai járatok 23:39-től 30 percenként indulnak. A 25 perces átszállás nélküli út után, szintén a Szent Imre térnél kell leszállnotok, ahol a már említett séta vár rátok a klubbig.
Június 18-án a klub vendége a pozsonyi illetőségű Hendriks Toth lesz, aki először lép fel Budapesten.
További fellépők:
Vayna
Erro
Mole
Mircea-Florin
Namstesh
Blassiou

 

 

Playground, csepel, house

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek