Új könnyűzenei online rádió indult

2020/09/25  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.

Új könnyűzenei online rádió  indult

Az újonnan indult online rádió műsorán a hallgatók többek között találkozhatnak a Fish!, a Quimby, az Esti Kornél, Szeder, Petruska, a Hiperkarma, az aurevoir. és az Ivan and the Parazol dalaival is. Minden hétköznap tíz és tizennyolc óra között pedig Szabó István műsorvezető várja a hallgatókat. A csatorna októbertől további egyedi, minőségi, valamint szakmai műsorokkal színezi majd a digitális teret.

A Beat csapatának – a már befutott zenekarok mellett  mint pl. a fentiek – kiemelt célja, hogy teret biztosítsona fiatal tehetségeknek, továbbá lejátssza az ismertebb előadók méltatlanul perifériára szorult alkotásait, valamint bemutatni a külföldi zenei élet leginspirálóbb műveit.

A Beat elérhető a www.beatradiohungary.hu-n, a NKA és a Hangfoglaló netes felületein, valamint a Beat saját Facebook oldalán – és hamarosan saját fejlesztésű alkalmazásában is.

NKA, Hangfoglaló, rádió, online rádió, Beat

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek