Vadonatúj show-val tér vissza Budapestre a Scorpions

2024/01/09  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Scorpions, minden idők egyik legikonikusabb és legbefolyásosabb hard rock bandája 2024-ben egy vadonatúj exkluzív koncerttel tér vissza Budapestre: klasszikussá vált albuma, a Love at First Sting megjelenésének 40. évfordulója alkalmából előadja a lemez dalait – pályafutásának legnagyobb slágereivel kiegészítve.

 Vadonatúj show-val tér vissza Budapestre a Scorpions

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra turnéra indulunk, és alig várjuk, hogy bemutassuk új shownkat a rajongóinknak szerte a világon, a legnagyobb slágereinkkel kiegészítve a legendás Love at First Sting album anyagát! Készüljetek... Gyorsítjuk a tempót, pokoli menet lesz!!!” – üzeni Klaus Meine.

Legutóbb 2022. május 30-án jártak Budapesten, a karantén alatt összerakott 19. stúdióalbumukat, a A ROCK BELIEVER-t turnéztatták meg.

Már több mint 50 év telt el azóta, hogy az ifjú Klaus Meine, Rudolf Schenker és Matthias Jabs a háború utáni bénultságból éppen csak magához térő Hannover utcáit rótták hangszereikkel és erősítőikkel... Ebben az 50+ évben Németország, de még inkább a kontinentális Európa legsikeresebb rockbandájává váltak, élő bizonyítékként arra, hogy nem csupán a VW, a Mercedes vagy a BMW versenyképes nemzetközi szinten, hanem a német klasszikus rockzene is. Számtalan banda, mint például a Smashing Pumpkins, a Green Day, a Korn, a System Of A Down vagy a Queensryche dolgozott fel Scorpions-dalokat ez idő alatt. Csak magának a Rock You Like A Hurricane daluknak több mint 150 hivatalos feldolgozása létezik, különböző zenészek előadásában. Sőt, a híres dallam a Stranger Things-ben is felcsendül.

A budapesti koncertre jegyek január 11-én, csütörtökön 10 órától kaphatók. A Scorpions Rock Zone rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára exkluzív elővásárlási lehetőség biztosított január 10-én, szerdán 10 órától.

 

Scorpions, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek