Whitney Houston halhatatlan lett

2020/11/09  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Nem mintha a dalai nem tették volna azzá, de egy gesztussal megerősítették ezt: bevonult a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Mivel mind a popsztár, mind lánya, Bobbi Kristina Brown tragikusan fiatalon hunyt el, anyja, a 87 éves Cissy Houston és sógornője, Pat Houston köszönték meg ünnepélyesen az elismerést.

 Whitney Houston halhatatlan lett

Az énekesnő virtuális beiktatása volt az idei ceremónia legjelentősebb része.

A Rock and Roll Hírességek Csarnokába az idén kiválasztott új tagokat szombat éjjel virtuális ceremónián iktatták be, az előadást televízión lehetett követni. Az eredeti tervek szerint május 2-án tartották volna az idei rendezvényt, de a koronavírus-világjárvány miatt először elhalasztották, majd virtuálissá tették az eseményt - írta a The Hollywood Reporter.

Noha a virtuális ceremónia miatt elmaradtak a szokatlan zenei párosok előadásai – mint tavaly az egykori One Direction-tag Harry Styles meglepetésvendég és Stevie Nicks duettje –, a nézők nagyra értékelték, hogy mindössze két óra alatt lezajlott az esemény, mely a korábbi években több mint kétszer ilyen hosszúra nyúlt.

Minden új tagot a beiktatója, vagyis egy rajongó híresség üdvözölt, ezután összeállítást vetítettek a karrierjük fontos állomásairól, majd az új tag, vagy ha már nem él, családtagja tartott beszédet a távolból.

A múlt hónapban elhunyt Eddie Van Halen gitáros emlékére is bemutattak egy videót, melyen Slash, valamint a Metallica két tagja, Kirk Hammet és Tom Morello is megszólalt, az utóbbi a nemzedék Mozartjának nevezte a holland születésű amerikai zenészt.

Idén hat új tagot iktattak be a csarnokba, ahová azok kerülhetnek be, akik több mint 25 éve adták ki első albumukat. Tavaly Janet Jackson, Stevie Nicks, a Roxy Music, a Radiohead, a The Cure, a The Zombies és Def Leppard szerepelt a beiktatottak között. Idén, a 2012-ben 48 évesen elhunyt Whitney Houston mellett a T. Rex londoni rockegyüttes, a Depeche Mode, Notorious B.I.G. (Christopher Wallace) hiphopsztár, a Doobie Brothers, a Nine Inch Nails.

 

Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

 

A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

 

 

 

 

Rock and Roll Hírességek Csarnoka, Whitney Houston, T. Rex, Depeche Mode, Notorious B.I.G., Doobie Brothers, Nine Inch Nails, Eddie Van Halen

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek