Neoton 1000
Szeged 2019. szept. 29. (19:00)

A Korábban Érkeztem Alapítvány VI. Jótékonysági koncertje


A  Korábban Érkeztem Alapítvány VI. Jótékonysági  koncertje

Kedves Érdeklődők!

A XII. Szent Gellért Fesztivál keretei között, 2019. szeptember 29-én 19:00 órai kezdettel a Korábban Érkeztem Dél-Alföldi Regionális Újszülött Intenzív Osztályért Alapítvány jótékonysági komolyzenei koncertet szervez a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az idei évben Alapítványunk célja, hogy a Jótékonysági Koncert jegyeladásaiból származó bevételét egy RETCAM, nemzetközileg elismert szemészeti eszköz beszerzésére fordítsa. Az említett látást vizsgáló kamera a koraszülött ellátásban rendkívül nagy segítséget nyújt a gyermekvakságot okozó megbetegedések megelőzésében.

A Jótékonysági Koncert fellépői között köszönthetjük majd Szinetár Dórát, Serbán Attilát, Balázs-Piri Somát, valamint Király Viktort. A koncert során a Szegedi Szimfonikusok Zenekar fog közreműködni , amelyet Gyüdi Sándor vezényel.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a házatokban!

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben játszanak. A 10-15 perces ingyenes szerenádot ablakokból, erkélyekről, gangokról hallgathatják a budapestiek.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek