Szeged 2019. szept. 29. (19:00)

A Korábban Érkeztem Alapítvány VI. Jótékonysági koncertje


A  Korábban Érkeztem Alapítvány VI. Jótékonysági  koncertje

Kedves Érdeklődők!

A XII. Szent Gellért Fesztivál keretei között, 2019. szeptember 29-én 19:00 órai kezdettel a Korábban Érkeztem Dél-Alföldi Regionális Újszülött Intenzív Osztályért Alapítvány jótékonysági komolyzenei koncertet szervez a Szegedi Nemzeti Színházban.

Az idei évben Alapítványunk célja, hogy a Jótékonysági Koncert jegyeladásaiból származó bevételét egy RETCAM, nemzetközileg elismert szemészeti eszköz beszerzésére fordítsa. Az említett látást vizsgáló kamera a koraszülött ellátásban rendkívül nagy segítséget nyújt a gyermekvakságot okozó megbetegedések megelőzésében.

A Jótékonysági Koncert fellépői között köszönthetjük majd Szinetár Dórát, Serbán Attilát, Balázs-Piri Somát, valamint Király Viktort. A koncert során a Szegedi Szimfonikusok Zenekar fog közreműködni , amelyet Gyüdi Sándor vezényel.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


The Weeknd elég bizarrul festett az American Music Awards idei díjkiosztóján

The Weeknd elég bizarrul festett az American Music...

November 22-én a Los Angeles-i Microsoft Színházban került sor az American Music Awards díjkiosztójára – az este nagy nyertesei The Weeknd, Justin...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A járvány közepén nyílt lemezbolt a Corvin negyedben

Azoknak, akik eddig neten rendeltek tőlük, ismerős lehet a név: november elején nyílt meg az Üllői út-Kinizsi utca sarkán az MG Records, az ország jelenleg legnagyobb lemezboltja. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzák – kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Végre valami jó hír: jobban van Balázs Fecó

Balázs Fecó múlt szombaton a saját lábán ment be a kórházba, de állapota romlott, lélegeztetőgépre került. Rendszerint DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila szállítja a híreket róla: végre reménykeltő híreket osztott meg a Borssal.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek