Ajka 2024. Apr. 27. (19:00)
Jegyvásárlás

FG-4 Illés-Fonográf Show


FG-4 Illés-Fonográf Show

Magyarország egyetlen ILLÉS - FONOGRÁF SHOW műsora az ILLÉS és a FONOGRÁF zenekarok legismertebb és legjobb dalaival!

2006-ban, közel 300 sikeres Beatles Show után (www.blackbirds.hu) elegendő erőt éreztünk magunkban, hogy valóra váltsuk másik gyermekkori álmunkat, hogy az ILLÉS és FONOGRÁF életművet Mestereink után mi is színpadra vigyük. Célunk, hogy koncertjeinkkel megidézzük a legendás '60-as, '70-es évek magyar zenei világát, mert a dalok addig élnek, amíg emlékezünk.

A zenekar fennállása óta rendszeresen kíséri koncerteken Bródy Jánost és Tolcsvay Lászlót. 2015 óta Tolcsvay László életre hívta a "Fonográf dalok újra élőben" c. műsorát, melyet az FG-4 zenekarral közösen ad elő - a műsorban megszólalnak a Fonográfban használt eredeti szintetizátorok is.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 3 500 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek