Budapest 2021. jan. 16. (17:00)

HERSELF - ONLINE KONCERT A CSILIBŐL


HERSELF - ONLINE KONCERT A CSILIBŐL
… hogy az újév jól kezdődjön. 2021. január 16-án, szombaton 17 órakor, élő, online adásban a HERSELF együttes!
HERSELF jelentése: önmaga …és miért ne tekinthetnénk egy zenekart önálló személyiségnek? Olyannak, akinek saját stílusa, szokásai és céljai vannak. Szerintünk a HERSELF ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra talál!(B.A.)… és valóban talál. Ismerjék meg ezt az üde hangzású, fiatal, öt tagú zenekart, akik most a Csili színpadáról küldik nézőiknek a dallamba zárt pozitív energiát. Ránk fér, igazán elkel a jó kívánság! Részesüljenek benne, érezzék jól magukat, tartsanak velünk az élő koncerten.
HERSELF: Bakos Attila – ének, basszusgitár, Pettenkoffer Zsófia – ének, Bakos Zita – billentyűs hangszerek, vokál, Dumbovich Péter – dob, Horváth András Ádám – gitár, vokál, Kiss Benji – elektronikus zenei alapok
és a Csili-team
A KONCERT ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A CSILI FACEBOOK OLDALÁN TEKINTHETŐ MEG.
AZ ELŐADÁS MEGTEKINTÉSÉNEK ÁRA 699 FT.
Amennyiben a közvetítés megtekintése során problémába ütközik, kérjük, jelezze számunkra Messenger üzenetben.
A ZENEKARRÓL
Az elektronikus színezetű indie popot játszó HERSELF első, névadó EP-je 2019 decemberben jelent meg, amelynek négy dalához gyönyörű animációs videók is készültek. Stílusukat „underground popnak” tartják, amelyben ötvözik az elektronikus és a klasszikus zenei elemeket. A zenekar „kétnyelvű”, főként angolul szólalnak meg a dalok, de magyar nyelvű szövegeket is szívesen írnak. A Művészetek Völgyében adták első koncertjüket, azóta pedig több helyen megfordultak Budapesten és vidéken egyaránt. A tavalyi nyarat egy saját szervezésű teraszkoncerttel zárták, majd meghívást kaptak az ibis Music nemzetközi koncertsorozat budapesti eseményére. Első EP-jük bemutatóját 2020 januárjában tartották a TRIP Hajón. 2020 tavaszán a Müller Péter Sziámi AndFriends előzenekaraként indultak volna országos turnéra, de a koronavírus járvány miatt ezek a koncertek kivétel nélkül elmaradtak.
A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Első Magyar Karantén-Színháztól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét, így „Semmisem” című daluk a ’Dalra Magyar Extra’ műsorban premierezett. 2020 nyarán bejutottak a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe, amin sajnos betegség miatt nem tudtak részt venni.
Ars poeticájuk szerint, ha egy vállalatot személyként kezelhetünk, akkor egy zenekart nem is kezelhetünk másképp. Egy zenekarnak is ugyanúgy személyisége, stílusa, szokásai, céljai vannak. A HERSELF is ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra és közösségre talál.
Az esemény létrejöttét az NKA Hangfoglaló Program támogatja.
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek