Budapest 2022. Oct. 15. (15:00)

Isolation Budapest / LISZT ÜNNEP 2022


Isolation Budapest / LISZT ÜNNEP 2022

Fellép többek közt: Black Country, New Road, Ben Narcis, BOYO, Charlotte Cornfield, Efterklang, Jimi Somewhere, Michelle Gurevich, Night Beats, Sister Ray, THE GOA EXPRESS, Westerman.

Az Akvárium Klub előadótereibe lépve egy napon át napjaink legizgalmasabb előadóival találkozhatunk. Budapestre érkezik például Westerman (képünkön), akinek első lemezéről Elton John 2020-ban így nyilatkozott: „sokkal jobb, mint amilyen az enyém volt”.

A fesztivál másik, nagy izgalommal várt fellépője a Black Country, New Road, melyet a The Times 2021-ben a legizgalmasabb új zenekarként üdvözölt.

A NagyHallban lép fel a tíz évvel ezelőtt az A38 Hajón az év legjobb koncertjét varázsoló dán Efterklang, valamint az idei Glastonburyn is fellépő THE GOA EXPRESS.

Az Isolation Budapest legnagyobb nevei közé tartozik az orosz zsidó bevándorlók gyermekeként Torontóban született Michelle Gurevich, akinek egyszerre sötét és intim balladái hatalmas népszerűségnek örvendenek.

A koncertek a Liszt Ünnep keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek