Budapest 2019. márc. 02. (19:00)

Keep Floyding - Back to the 80’s // Pink Floyd időgép a Muzikumban


Keep Floyding - Back to the 80’s // Pink Floyd időgép a Muzikumban

Keep Floyding - Back to the 80’s
Pink Floyd időgép a Muzikumban
2019. 03.02. (szombat), 20:30
Muzikum Klub & Bisztró

Back to the 80’s a címe a KeepFloyding zenekar idei első tavaszi Pink Floyd showjának, ahol bepattanva a zenei időkapszulába, a nyolcvanas évek felejthetetlen hangulatába merülhet el a közönség, az évtizedek alatt slágerekké avanzsálódott, megzenésített posztmodern álmokon keresztül. A legendás zenekar 1980-ra már kiadta a legismertebb - The Dark Side of the Moon és a The Wall albumait, ez az évtized pedig újabb izgalmas rezgéseket vitt a már elismert csapat munkásságába. 

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő Pink Floyd magyarhangja, a Keep Floyding zenekar ráadásul éppen az idén ünnepli a 20. születésnapját! Történetük valamikor 1999-ben kezdődött, amikor három fiatal gimnazista úgy döntött, hogy megkísérlik az akkor lehetetlennek látszó feladatot és létrehoznak egy zenekart, ami kizárólag Pink Floyd szerzemények előadását tűzi ki célul. Ez volt az Echoes of Pink Floyd. Aztán elröppent tíz év, és az Echoesból megszületett a mai Keep Floyding, akik már látványvilágban is a nagy ikon nyomdokait követik: fény- és lézershowjuk teszi tökéletessé a progresszív rock érába tett nosztalgiakalandozást. Állandó hang- és fénytechnikussal a hátuk mögött ugyanis bárhol könnyedén meg tudják idézni a ’70-es, ’80-as évek megunhatatlan feelingjét. 

Kapcsoljuk ki a jelen időt, és vesszünk el együtt a szintetizátorokkal és súlyos gitáreffektekkel felvértezett rock aranykorban - a megszokott zenei minőség mellett pedig – mint mindig –meglepetésekkel is készül a zenekar. Gyertek és bulizzunk ezen a tavaszi estén az idén negyven éves The Wall utáni időszak felejthetetlen dalaira! KeepCalm and KeepFloyding!

További információ: 
https://www.facebook.com/events/236290180592530/
https://www.facebook.com/keepfloyding/

Belépő: 2200 Ft


(Fotókredit LFS PhotoArt)

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Raktár, garázs, támogatás – még 30 kérdés a zeneipar megmentésével kapcsolatban

Raktár, garázs, támogatás – még 30 kérdés a...

Az elmúlt időszakban a magyar zeneipar hangjegyek nélkül vívott csaták színtere lett. Képtelenség eldönteni, hogy professzionálisan irányítva...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nem marad el a Belvárosi Sörfesztivál

Szeptember 1–6. között rendezik meg az elhalasztott Belvárosi Sörfesztivált a Szabadság téren. A belépés ingyenes, a kóstoláshoz viszont fesztivál(üveg)poharat kell vásárolni.

A legjobb halasztottfeszivál-név evör: pótLAKE

Bár a TÓMÉK/Tisza-tavi Napok fesztivál idén elmarad, a szervezők pótLAKE címmel ötnapos programsorozattal kárpótolják augusztus 16. és 20. között Tiszafüreden a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek