Debrecen 2019. márc. 19. (20:00)

KULTerdő Special: Szűcsinger


KULTerdő Special: Szűcsinger

KULTerdő Special: #Szűcsinger, #Petőfi, #zenésirodalom, #forradalom

Szűcs Krisztián zenész-dalszerző (Budapest Bár, Heaven Street Seven, NAZA) és Szálinger Balázs József Attila-díjas költő-drámaíró közös formációját 2014-ben, a Campus Fesztiválon láthatta utoljára színpadon a debreceni közönség. Azóta bejárták az országot, 2018-ban pedig kiadták első lemezüket és könyvüket, melynek címe Ennyit tudtunk segíteni.

Az 1848-49-es magyar szabadságharc évfordulója környékén saját szerzeményeik mellett többek közt Petőfi Sándort is megidézik majd. A Szűcsinger humoros betétekkel, vicces anekdotákkal kísért produkciója emlékezetes estét ígér.
 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk, a Leningrad

Tovarisi, konyec: befejezi kedvenc szigetes zenekarunk,...

Búcsúturnéjára készül a Leningrad – közölte Szergej Snurov, a ska-punk zenekar vezetője szerdán versbe szedett Instagram-bejegyzésében.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jön a tavasz, kizöldül a Kobuci

Április 26-án Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, majd másnap a Péterfy Bori & Love Band koncertjén veheti újra birtokba a Zichy-kastély udvarát és markolhatja meg – a környezettudatos vendéglátás jegyében – a repoharakat.

Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek