Budapest 2023. Mar. 04. (18:00)

NEXTFESZT / Illés Haibo - Melykó Richárd: STILL PLAYBACK


NEXTFESZT / Illés Haibo - Melykó Richárd:  STILL PLAYBACK

Visszajátszás 2022. február 27-re. 7 nappal a Pekingi Téli Olimpia vége után, 5 nappal azelőtt, hogy az MV Helt észt teherhajó egy robbanás következtében elsüllyedt a Fekete-tengerben. 9 nappal azután, hogy nyilvánosságra hozzák az Eurovíziós Dalfesztivál színpad tervét és 10 nappal azelőtt, hogy megtalálják az 1915-ben elsüllyedt Endurance nevű hajó roncsát a Weddell-tenger alatt. 3 nappal az orosz-ukrán háború kitörése után, 16 nappal azelőtt, hogy a STILL PLAYBACK két előadójának a lánya megszületik.

Visszajátszás 2022. február 27-re. Egy olyan napra, amikor Illés Haibo és Melykó Richárd performanszt állított a Kabinban egy olyan eljövendőnek, ami akkor még nem következett be. Egy olyan állapotnak, ami biztos fordulóponttal járt. Előadásukban a bekövetkezett események visszajátszhatóságát vizsgálják, miközben figyelembe veszik a tapasztalatot és annak rétegszerűségét. Milyen minőségben lehet visszatalálni ahhoz az izgalomhoz, amely egykor végig kísért egy esemény végbemeneteléig?

Egy évvel 2022. február 27-e után, egy családias diavetítés keretein belül, a Kabinban várják a IV.NEXTFESZT közönségét egy különleges meséléssel, amelyben a közös időből kiindulva játsszák vissza azt, ami egyszer már bekövetkezett.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyen a tudósító még fejben is elfelejtett jegyzetelni

A koncert, amelyen a tudósító még fejben is...

Az [iLAND], a magyar progresszív rock hibrid zenekara elegánsan remek előadást produkált pénteken a Müpában.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Locsolkodás a Szentendrei Skanzenben

Húsvéti programokkal, koncertekkel, valamint természetesen hímestojás-készítéssel és locsolkodással várja a látogatókat április 9-én és 10-én a Szentendrei Skanzen.

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
Új koncertek