Mamma Mia!
Budapest 2023. Mar. 03. (19:00)
Jegyvásárlás

NEXTFESZT / Kozma Zsófi Rebeka: Shmita


NEXTFESZT / Kozma Zsófi Rebeka: Shmita

Hétévente pihen a föld, hétnaponta pihen az ember. De hogyan? Az előadás az ember és a természet kapcsolatát kutatja.

Ez egy táncperformansz, ahol a nézőt egy meditatív fiktív kertlátogatásra hívjuk, ahol lehet, hogy pihenésre is sor kerül. A táncosok az ellenállóképességet, a regenerálódást, a pihenést és a kiégést idézik meg a világ különböző tájait egyesítő földkertben, ahol a napszakok gyorsan változnak.

Az előadás a pihenés és a produktivitás ellentéteiből származó dilemmákat, a határaink megtalálását feszegeti. A termelés szolgálatában, a megélhetés érdekében egyenes út vezet a kiégéshez. Fontos megállni egy pillanatra és körülnézni.

Kozma Zsófi egyetemi tanulmányai során találkozott Christianna Giaume-al, Varga Lédával pedig együtt szerepeltek egy táncperformanszban. Zsófi Lédát angolra tanítja, Christianna pedig magyar származású és gyakorolja a magyart. Mindhármukat foglalkoztatja a természettel való kapcsolat mélyítése.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán...

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.
Új koncertek