2020. okt. 19. (17:00)

ONLINE! - Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban


ONLINE! - Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban
Zenélnek a versek a Vasas Könyvtárban!
Novák János és Bornai Szilveszter zenés-verses délutánja
 
Online térben zenélnek majd a versek Novák János és Bornai Szilveszter közreműködésével 2020. október 19-én, hétfőn 17 órai kezdettel a Magdolna 5-7. sorozat következő előadásaként. A Vasas Könyvtár Facebook oldalán, bárki csatlakozhat!
Áprilisban kényszerűségből elmaradt a költészetnapi délután, amelyet most mindenki egészségére ügyelve a világhálón pótolunk. Foglaljon helyet a legkényelmesebb otthoni fotelében, karosszékében vagy kanapéján, kattintson laptopján vagy telefonján a Vasas Könyvtár Facebook oldalára, és élvezze a műsort. A programban többek között Szép Ernő, Kosztolányi Dezső, Ady Endre versei szólalnak meg Novák János megzenésítésében és előadásában, aki a hajdanvolt 25. Színházban Cseh Tamással közösen is tartott dalesteket. Mostani zenésztársával, a sok hangszeren bravúrosan játszó Bornai Szilveszterrel anyaszínházukból, a Kolibriből muzsikálnak, énekelnek nekünk. Onnan küldik a dalt, ahol a Novák János megálmodta Bors néni című előadás negyedszázada hódítja meg nézők nemzedékeit.  

Kezdés 2020. október 19-én, hétfőn 17:00 órakor online itt: 
https://www.facebook.com/vasaskonyvtar
Bővebb információ a Vasas Könyvtár rendezvényeiről és olvasnivalóiról:
http://www.vasaskonyvtar.hu/Rendezvenyek.html

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek