Budapest 2020. márc. 10. (19:00)
Jegyvásárlás

Semmelweis250 jubileumi koncert


Semmelweis250 jubileumi koncert

A kétszázötven éves Semmelweis Egyetem Medikus Zenekara tizenegy esztendeje alakult, művészeti vezetője és karmestere 2009 óta Dubóczky Gergely. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai. Különlegesség, hogy a Mahler-szimfónia előadásában a Semmelweis Egyetem külföldi partnerintézményeinek hallgatói is részt vesznek. A Medikus Zenekar az egyetemi rendezvények rendszeres szereplője, de sikerrel léptek fel többek között Bayreuthban, Svájcban és a Zeneakadémián is. Jótékonysági koncertjeikkel hazai egészségügyi intézményeket segítenek.

A Medikus Zenekar az elmúlt években nagysikerű jótékonysági koncerteket adott a Zeneakadémián. 2017-ben az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika, 2018-ban pedig a Magyar Gyermekmentő Alapítvány javára ajánlotta fel a tejes jegybevételt. Idei felajánlásukkal újabb nemes ügy mellé álltak: a jubileumi jótékonysági koncert teljes jegybevételét a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika gyermekjátszóhelyének kialakítására és a belső udvar teljes felújítására ajánlják fel.
Dubóczky Gergely a harmincas éveiben járó magyar karmester-generáció egyetlen olyan tagja, aki Kocsis Zoltánnal, Fischer Ivánnal és Fischer Ádámmal is dolgozott. Fischer Iván meghívására 2014 óta asszisztens karmesteri feladatokat lát el a Budapesti Fesztiválzenekarnál. 2016-ban első díjat nyert a portugáliai Atlantic Coast Karmesterversenyen, 2017-ben meghívást kapott a gstaadi Menuhin Fesztivál karmesterkurzusára. 2018 óta az Alba Regia Szimfonikus Zenekar karmestere. Az utóbbi két évben többek között olyan rangos eseményeken vezényelt, mint a Maribori Fesztivál, a CAFe Budapest, valamint a Budapesti Tavaszi Fesztivál.


Rendező: Semmelweis Egyetem

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 900 Ft
II. Árkategória : 2 300 Ft
III. Árkategória : 2 900 Ft
IV. Árkategória : 3 500 Ft
V. Árkategória : 20 000 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a közönségét

Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a...

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. október 25-én, a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Beyoncé lánya a legfiatalabb díjnyertes előadóművész evör

Beyoncé nyolcéves lánya, Blue Ivy Carter lett a legfiatalabb díjnyertes előadóművész, aki valaha is létezett, azzal, hogy a hétvégén átvette az NAACP Image díjátadó gáláján a legjobb énekes duónak és együttműködésnek járó díjat – adta hírül a 24.hu.

Ben Caplan csak egy van – utazó zenekarával ismét Budapestre érkezik

Az őrült szakállas orgánumát hasonlították már Tom Waits vagy James Hetfield hangjához, de olyan, mint Ben Caplan csak egy van.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
SOMNAKAJ
SOMNAKAJ
Budapest 
Bangó Margit
Bangó Margit
Budapest 
30Y
30Y
Debrecen 
Koncz Zsuzsa koncert
NOXtalgia unplugged