Budapest, Óbuda 2018. Sep. 15. (19:00)

Smokin'Kills // AnalSushi // Elvi Kérdés? koncert a Trafikban


Smokin'Kills // AnalSushi // Elvi Kérdés? koncert a Trafikban

Ismét Budapesten játszik a Smokin'kills!

Az egyre összeszokottabb zenekar az év vége felé az ikonikussá vált Trafik (volt Tilos az Á) klubban lép fel harmad magával.

A Smokin'kills az elmúlt időszakban egyre több kis- és nagy színpadon mutatta meg, hogy az a fajta alternatív zenei közeg amiben mozognak, igen is életképes kis hazánkban is. Katona Luca fenomenális hangja, Szomor Miklós dinamikus dob játéka, Rakonczai Kristóf teljesen egyedi gitározása, Bódog Gábor lüktető basszusjátéka kellő alap egy jó estére.

Az AnalSushi nem csak egyedi (kitörölhetetlen) nevével, hanem különleges felállásával is képes ellopni a show-t. Vida Krisztina énekes, Beszédes Richárd, Kékesi Attila gitárosok, Zajkás Máté basszeros, Szigyártó Attila dobos és Juhász Szabolcs csellós képes nem csak létszámban megtölteni a színpadot, hanem csellóval dúsított alternatív stílusukkal is, melybe belefér akár egy "anyukámat akarom" világsláger is. :)

Nem kérdés, hogy a harmadik zenekar az Elvi kérdés nem csak elviekben, hanem gyakorlatban is eljátssza, megmutatja az összes kérdésre a választ.

A három zenekar közül a legnagyobb múlttal rendelkező Elvi Kérdés igyekszik a magyar szívre hatva hozni azt az alternatív zenei világot, ami szerintünk mostanra Petőfi rádió érett lett. Az Osvald Erika - basszusgitár, Hegedűs Viktor - ének, gitár, fúvósok, Kádár Gergő - gitárok, Mireisz Tamás - dob/ütős felállásban játszó zenekar által összerakott számok biztosan elcsábítják a Quimby, Kispál fanokat is erre a remek estére.

Gyerünk, gyerünk! Ezen az a napon a legnagyobb alternatív bulit csak itt fogod látni, hallani!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek