Budapest 2016. Oct. 08. (18:30)

A Három zenekar és Loyal koncertje


A Három zenekar és Loyal koncertje

A múlt héten nyílt meg Józsefváros szívében, a Horváth Mihály téren a Pesti Srácok Emlékpark. Ez az életre kelt történelemkönyvként működő park október 23-ig várja a látogatóit, interaktív, ingyenes programsorozatával, filmvetítésekkel, kiállítással, és élőzenei koncertekkel, hogy megmutassa a ma emberének, hogy kik is voltak azok a Pesti Srácok, hogyan öltözködtek, hogyan éltek, és milyen zenét hallgattak?

Ingyenes koncertprogramok a Pesti Srácok Emlékparkban:

Október 08., szombat, 18:30

A Három zenekar és Loyal koncertje

(Két koncert egy este, a Három zenekar után a Loyal játszik)

 A Három zenekar egy 2013-ban alakult akusztikus pop csapat. Két évvel később, 2015-ben, a Cseh Tamás program segítségével megjelent az első albumuk, Három, kettő, egy címmel. A trió többnyire saját számokat játszik, trackjeik pedig a zenekar elmondása alapján annyira egyediek, hogy azokat nem lehet és nem is érdemes más dalokhoz hasonlítani. A szóban forgó nótákat pedig – a három srác nem is tagadja - többnyire lányok ihlették, kivéve persze néhány, nem szerelmes tematikájú dalt. A Három egészen pontosan három művész, azaz három külön személyiség alkotta egész, egy egészen különös hangulat. Koncertjeiket és zenéiket pedig azoknak ajánlják, akik szeretik az akusztikus dallamokat és a számokban a zene mellett a szövegre is odafigyelnek.

A Loyal csapata egy közép-európai blues-rock banda. A zenekar története 2012-ben, a Kőszegi vár udvarán kezdődött, amikor négy srác egy hangos koncert hatására úgy döntött, hogy ideje lenne zenekart alapítani. Az ekkor még Longstep nevű formáció hamar közkedvelt lett. Az azóta eltelt évek alatt azonban a tagcserék és a kettéválások sem rázták meg az alapötletet. Az egykori blues-rock formáció így a jelenben is él, ma már Loyal néven. Az új névvel pedig új siker következett, mikor idén tavasszal az Anna and the Barbies egy közös turnéra hívta meg a négytagú brigádot, előzenekarként.

A programokat az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatja. 

Helyszín: 1082, Budapest, Horváth Mihály tér

Nyitva tartás: 2016. október 23-ig, hétfő kivételével minden nap 10-től 21:30-ig

További információ, és részletes programok: http://emlekpark.pestisracok.hu

 

Ingyenes!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek